Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum opresti cele mai enervante lucruri din aplicatia Facebook

Playtech Playtech,
Cum opresti cele mai enervante lucruri din aplicatia Facebook

Am configurat recent pentru cineva un telefon cu Android. Am instalat toate aplicatiile de care avea nevoie, printre care si Facebook, apoi am trecut prin configurarea acestora. Am avut o surpriza. continuă pe Playtech

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai sexy femei din zodiac

Femeile sunt frumoase si gingase prin definitie. Caracteristica care le defineste cel mai bine este delicatetea, fragilitatea. insa, ceea ce le diferentiaza este un anumit stil vestimentar, un mod de.

Cum a ajuns o fata moarta din Paris sa aiba cele mai sarutate buze din istorie

Nimeni nu stie care era numele ei. Nu i se cunosteau varsta si trecutul. Sau cum viata a adus-o la Paris si apoi a murit inecata in raul Sena. Galeria Foto DETALII PICANTE din dormitor: Cum facea AMOR.

Una dintre cele mai mari tari din lume ramane fara apa potabila

Mai multe orase din estul Australiei se apropie rapid de momentul in care ultimele rezerve de apa potabila vor fi epuizate, relateaza World Economic Forum.

Cele mai performante firme din Galati, premiate intr-o ceremonie speciala organizata de Patronatul IMM-urilor

Evenimentul se va desfasura joi, 3 octombrie 2019, incepand cu ora 15,00, in sala mare a Teatrul Dramatic Fani Tardini din Galati. inaintea Galei de premiere, de la ora 14,00, in aceasi locatie, va fi lansat volumul Carta Alba a IMM-urilor din Romania 2019 pentru regiunea sud-est.

Una dintre cele mai frumoase piete din Romania, reparata dupa decenii de paragina. Locul, strajuit de o statuie-simbol

O piata istorica din Baile Herculane se reabiliteaza cu bani europeni. Este vorba despre piata in care se afla simbolul statiunii, statuia eroului mitic Hercule.

Cele mai tari 12 trucuri cu bicarbonat de sodiu pe care nu le stiai. Te scapa usor de multe probleme

Iti prezentam cele mai tari 12 trucuri cu bicarbonat de sodiu, pe care cel mai probabil nu le stiai. Gospodinele obisnuiesc adesea sa foloseasca acest ingredient in bucatararie, dar si la curatenie. Poate fi utilizat intr-o varietate de moduri si te scapa rapid de multe probleme. Cele mai tari 12 trucuri cu bicarbonat de sodiu .

Romania TVsi-a marit audientele cu vitamina C de la Caracal: postul are cele mai urmarite talk show-uri. Sinteza lui Gadea, in picaj. Care e surpriza topului

Romania TV continua sa creasca in audiente, avand cele mai urmarite talk show-uri din luna septembrie, dupa ce a continuat mediatizarea cazului Caracal. in schimb, Sinteza zilei a suferit o scadere in randul telespectatorilor, in timp ce Digi Sport este o surpriza in topul celor mai urmarite emisiuni in randul tinerilor, fiind pe primul loc.

Corina Chiriac, drama dupa drama. Si-a pierdut cele mai mari doua iubiri, in doar trei luni

Presa din strainatate anunta ca unul dintre cei mai cunoscuti artisti cehi, Karel Gott, s-a stins din viata la varsta de 80 de ani. El este cel care timp de mai multi ani a avut o relatie amoroasa cu Corina Chiriac. La aflarea vestii, vedeta a postat un mesaj pe retelele de socializare. Karel Gott .

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului (FOTO)

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului, miercuri, 2 octombrie, de la ora 19:30. in acompaniamentul orchestrei live condusa.

Peste 100 de companii ofera mii de joburi la Targul de Cariere. Cele mai cautate domenii

Targul de Cariere prezinta cele mai interesante oportunitati de angajare alaturi de invitati cu povesti incredibile despre cariera.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )