Libnet.ro
UNICEF

9 Mai.

HOROSCOP. Acestea sunt cele trei zodii care simt lucrurile rele inainte ca acestea sa se intample

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestea sunt cele trei zodii care simt lucrurile rele inainte ca acestea sa se intample

Aceste trei zodii au o intuitie extraordinara si presimt lucrurile rele. Vestile proaste aproape ca nu le iau niciodata prin surprindere. RAC - Simti prea multe Racii sunt plangaciosi, insa au motive. continuă pe Antena3

Eclipsa partiala de soare, 11 august. Cele cinci zodii care vor fi afectate

O eclipsa partiala de soare va avea loc pe data de 11 august 2018. Eclipsa nu va fi vizibila din Romania, insa 5 zodii vor fi afectate de acest eveniment astronomic. Ce spune astrologii despre acest eveniment.

Acestea sunt cele mai cele mai falsificate alimente din lume. Ai mare grija!

In industria alimentara se pot strecura si unele fraude, care din cauza naturii industriei, pot duce chiar si la unele probleme de sanatate. Potrivit Food Fraud Database, expertii estimeaza ca in jur de 10%.

Se cauta degustatori de Nutella si Kinder. Salariu este de 10.000 de dolari. Care sunt cele doua conditii pe care trebuie sa le indeplineasca angajatul

Daca iti plac dulciurile, Ferrero are o oferta foarte buna pentru tine. Compania angajeaza degustatori de Nutella si Kinder si ii plateste cu 10. 000 de dolari. Sunt doar 60 de locuri disponibile. Cei.

Horoscop dragoste 6-12 august 2018. Berbecii simt nevoia de mai multa dragoste, Gemenii vor sa petreaca mai mult timp cu persoana iubita

Horoscop dragoste 6-12 august 2018. O alta saptamana bogata din punct de vedere astral, cu implicatii complexe si la capitolul amor. Luni 6 august, planeta iubirii, frumusetii si armoniei Venus paraseste Fecioara si.

Dieta. Care sunt cele mai bune diete

Cu atatea diete urmate de celebritati si sfaturi nutritioniste primite din toate partile, cum poti sti care este de fapt cea mai buna si mai sanatoasa metoda de a slabi? Din fericire, experti in.

Care sunt cele mai puternice restaurante din Romania

Piata de restaurante din Romania este evaluata la peste 2,1 miliarde de euro anual, in contextul in care aceasta este puternic fragmentata, cu o serie de nume internationale si romanesti in varful.

ULUITOR! Ei sunt cei sase sportivi care vor reprezenta Romania la Jocurile Gay 2018 de la Paris

Romania va fi reprezentata la Jocurile Gay 2018 de la Paris de sase sportivi. Ceremonia de deschidere a competitiei cu 36 de discipline, la care participa peste 10. 000 de competitori din 90 de tari a avut loc.

ştiri de la Antena3

actualitate, 9 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )