Libnet.ro
UNICEF

23:30

Acestea sunt cele mai cele mai falsificate alimente din lume. Ai mare grija!

Antena3 Antena3,
Acestea sunt cele mai cele mai falsificate alimente din lume. Ai mare grija!

In industria alimentara se pot strecura si unele fraude, care din cauza naturii industriei, pot duce chiar si la unele probleme de sanatate. Potrivit Food Fraud Database, expertii estimeaza ca in jur de 10%. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai puternice restaurante din Romania

Piata de restaurante din Romania este evaluata la peste 2,1 miliarde de euro anual, in contextul in care aceasta este puternic fragmentata, cu o serie de nume internationale si romanesti in varful.

Topul celor mai sigure tari din lume. Locul pe care il ocupa Romania

Cele mai sigure tari din lume au fost dezvaluite in Indicele Global al Pacii pentru 2018, iar Romania se afla in top 25. Raportul anual, publicat de Insitutul pentru Economie si Pace, a clasat 163 de tari.

Cele mai prospere orase din lume: 45 din primele 50 sunt din China

Un studiu realizat de Brookings Institution arata ca 45 dintre cele mai prospere 50 de orase ale lumii sunt din China. Sunt metropole ale inovarii, industrializate si conectate la economia globala.

Voucherele de vacanta - una dintre cele mai importante masuri din ultimii 28 de ani

Acordarea voucherelor de vacanta este una dintre cele mai importante masuri adoptate in ultimii 28 de ani, apreciaza ministrul Turismului, Bogdan Trif. Acesta mentioneaza ca 1,2 milioane de persoane au intrat in posesia tichetelor de vacanta, in acest an, precizand ca, in primul semestru al anului in curs, a fost inregistrat un salt de 4,1% al numarului de turisti din tara noastra.

HOROSCOP. Acestea sunt cele trei zodii care simt lucrurile rele inainte ca acestea sa se intample

Aceste trei zodii au o intuitie extraordinara si presimt lucrurile rele. Vestile proaste aproape ca nu le iau niciodata prin surprindere. RAC - Simti prea multe Racii sunt plangaciosi, insa au motive.

Dieta. Care sunt cele mai bune diete

Cu atatea diete urmate de celebritati si sfaturi nutritioniste primite din toate partile, cum poti sti care este de fapt cea mai buna si mai sanatoasa metoda de a slabi? Din fericire, experti in.

Dieta. Este considerata cea mai buna dieta din lume

Dieta. Expertii nu inceteaza sa-i aduca laude si o plaseaza in fruntea clasamentului celor mai sanatoase regimuri alimentare, pentru al optulea an consecutiv. Ce o fi asa special la aceasta dieta de starneste atatea.

Cea mai scumpa pictura din lume- Salvador Mundi, opera atribuita lui Leonardo da Vinci - ar putea fi creatia lui Bernardino Luini, sustine un cercetator n istoria artei de la Oxford

Istoric al artei specializat in opera lui da Vinci, Matthew Landrus sustine ca pictura cumparata anul trecut la pretul record de 450,3 milioane de dolari, Salvador Mundi, este in mare parte opera lui Bernardino Luini, un ucenic in atelierele italiene renascentiste. Landrus crede ca doar 20-30% din pictura i se poate atribui lui Leonardo da Vinci, scrieCNN.

Cum sa memorezi o carte cat Noul Testament: un profesor al uneia dintre cele mai mari universitati din lume explica tehnica

Mintea noastra este o adevarata masinarie de asociat idei. O memorie antrenata se sprijina pe un sistem de idei bine organizat, iar secretul unei memorii bune este sa facem multe asocieri de idei in cazul unui anumit lucru , este de parere profesorul William James.

FOTO VIDEO Imagini apocaliptice imortalizate la cele mai grave inundatii din istoria moderna a Banatului

In urma celor mai grave inundatii din istoria moderna a Banatului, din anul 2005, au fost afectate 2. 195 de case, dintre care 720 au fost distruse in totalitate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )