Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dieta. Care sunt cele mai bune diete

Antena3 Antena3,
Dieta. Care sunt cele mai bune diete

Cu atatea diete urmate de celebritati si sfaturi nutritioniste primite din toate partile, cum poti sti care este de fapt cea mai buna si mai sanatoasa metoda de a slabi? Din fericire, experti in. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai puternice restaurante din Romania

Piata de restaurante din Romania este evaluata la peste 2,1 miliarde de euro anual, in contextul in care aceasta este puternic fragmentata, cu o serie de nume internationale si romanesti in varful.

Cele mai bune bancuri cu regele animalelor. Cum scapi de un leu aflat la tulpina unui copac

Leul, regele animalelor, a fost de-a lungul timpului subiectul unor bancuri spumoase. in cele ce urmeaza, va vom prezenta o colectie de bancuri cu leul in prim-plan.

Romanii, pe ocul 10 in UE la consumul de bere. Care sunt cele mai vandute marci

Romania se afla pe locul 10 in Uniunea Europeana, cu un consum de 75,6 litri/locuitor, fata de 137 litri/locuitor in Cehia, tara care ocupa primul loc in topul realizat de KeysFin. Potrivit acestuia, pe locul doi se claseaza Polonia 98 litri/locuitor), Germania 96 litri), Austria 95,5litri) si Lituania 92 litri).

Romanii, pe locul 10 in UE la consumul de bere. Care sunt cele mai vandute marci

Romania se afla pe locul 10 in Uniunea Europeana, cu un consum de 75,6 litri/locuitor, fata de 137 litri/locuitor in Cehia, tara care ocupa primul loc in topul realizat de KeysFin. Potrivit acestuia, pe locul doi se claseaza Polonia 98 litri/locuitor), Germania 96 litri), Austria 95,5litri) si Lituania 92 litri).

Se cauta degustatori de Nutella si Kinder. Salariu este de 10.000 de dolari. Care sunt cele doua conditii pe care trebuie sa le indeplineasca angajatul

Daca iti plac dulciurile, Ferrero are o oferta foarte buna pentru tine. Compania angajeaza degustatori de Nutella si Kinder si ii plateste cu 10. 000 de dolari. Sunt doar 60 de locuri disponibile. Cei.

Studiu Google: Romania este una dintre tarile cu cele mai bune viteze ale internetului pe mobil

Au trecut 3 ani de cand Google aanuntat pentru prima oaraca numarul de cautari mobile l-a depasit pe cel de pe desktop pe cateva piete), iar din 2015 si pana astazi acest trend a continuat sa accelereze. Smartphone-ul s-a transformat in dispozitivul preferat pentru accesarea internetului atat la nivel global, cat si in Romania.

Top 20 de companii listate la Bursa care dau cele mai mari dividende

Investitorii in peste 40 de companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) care ofera dividende sunt rasplatiti cu peste 7,23 miliarde de lei, echivalentul a peste 1,55 miliarde de euro. Din randul primelor 20 de companii in functie de valoarea totala a dividendelor acordate, 6 au oferit un randament al dividendului de doua cifre.

Utile: Alimente care te fac mai frumoasa; Anemia la copii. Cnd trebuie sa ne facem griji?; Amorteala minilor, una dintre cele mai frecvente manifestari. Ce afectiuni poate anunta

Morcovii scad colesterolul rau. Ce alte alimente sunt bogate in vitamina A. Cele mai bune surse naturale de vitamina A sunt uleiul de. Varicele: simptome, restrictii, tehnici noi de tratament. Factorii genetici reprezinta principala cauza a afectiunii, urmati de.

Cele mai prospere orase din lume: 45 din primele 50 sunt din China

Un studiu realizat de Brookings Institution arata ca 45 dintre cele mai prospere 50 de orase ale lumii sunt din China. Sunt metropole ale inovarii, industrializate si conectate la economia globala.

Motivele pentru care morcovul este una din cele mai valoroase legume. De ce este decretat marele prieten al intestinului

Morcovul este una din cele mai valoroase legume, fiind si dintre cele mai consumate. Nici nu e de mirare, avand in vedere proprietatile curative multiple, cunoscute inca din cele ma vechi timpuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )