Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP. Zodiile care vor avea un februarie de cosmar. Nimic nu le iese cum trebuie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Zodiile care vor avea un februarie de cosmar. Nimic nu le iese cum trebuie

Luna februarie vine cu ghinion pentru trei dintre semnele zodiacale. Nimic nu pare sa le mearga bine. RAC Nu reusesti sa faci fata emotiilor care apar in viata ta in aceasta luna. Te. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Zodiile care vor avea cea mai benefica Luna Noua in Varsator. incepe o perioada plina de oportunitati - Balantele se bucura mult!

Luna Noua in Varsator are loc pe 4 februarie 2019 si aduce numai lucruri bune pentru trei dintre semnele zodiacale. HOROSCOP GEMENI- Esti pe punctul de a te imbarca intr-o noua calatorie fascinanta.

HOROSCOP. Zodiile care nu iti vor spune niciodata ce simt cu adevarat

Multe persoane au tendinta de a fugi de propriile emotii. Daca privesti din punct de vedere astrologic, este usor de sesizat care dintre semnele zodiacale tind sa faca acest.

HOROSCOP. Zodiile care adora sa fie singure. Nu ar intra niciodata intr-o relatie

Aceste zodii isi iubesc libertatea si nu ar da-o pentru nicio relatie. HOROSCOP FECIOARA- Reuseste sa faca mult mai multe lucruri atunci cand nu se afla intr-o relatie. Este mult.

HOROSCOP.Zodia care va aveaun an greu. Schimbari bruste si neintelegeri in 2019

Anul Mistretului de pamant vine cu o energie tumultoasa. Schimbarile bruste de situatii vor genera aceasta nervozitate, dar si neintelegerile cu partenerii de viata. Universul vine sa testeze.

DRAGNEA: Comunitatile locale vor avea cel mai mare buget din istorie

Comunitatile locale vor avea, in 2019, cel mai mare buget din istoria tarii noastre, circa 77 miliarde lei.

Horoscop de weekend: 2-3 februarie: Sagetatorii cheltuie bani pe vacante, iar Pestii au nevoie de odihna

Horoscop de weekend: 2-3 februarie: Sagetatorii cheltuie bani pe vacante, iar Pestii au nevoie de odihna. Citeste mai mult pespynews. ro .

Vreme calda pentru aceasta perioada: zonele n care vor fi 17 grade n acest weekend / ANM: Aerul cald va aduce si particule de praf saharian

Vremea se incalzeste semnificativ in urmatoarele zile, astfel ca in vestul si centrul tarii temperaturile vor ajunge, in weekend, la 17 grade celsius. Aerul cald din Africa va aduce si particule de praf saharian care, potrivit ANM, nu va avea efecte asupra tarii noaste.

HOROSCOP. Zodia care starneste invidia tuturor. Este considerata cea mai inteligenta

Este creativa, nonconformista si are o intuitie de invidiat. Din aceste motive si nu numai, i se spune si zodia geniilor. O anumita zodie este considerata cea mai inteligenta.

Spitalul din Galati a fost dotat cu un accelerator linear de particule, cu care vor fi tratati zeci de mii de bolnavi de cancer din mai multe judete

Spitalul Judetean din Galati a fost dotat cu un aparat modern de tratare a cancerului, care va fi folosit de zeci de mii de bolnavi din cel putin patru judete. Acceleratorul linear de particule va putea fi folosit in acest an, transmite Mediafax.

Vreme calda pentru aceasta perioada. Zonele in care vor fi 17 grade in acest weekend

Valorile termice vor continua sa creasca, astfel incat vremea va deveni calda pentru aceasta data, deosebit de calda in regiunile vestice si pe arii mai restranse in cele centrale si de sud-est. in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )