Libnet.ro
UNICEF

23:45

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care vor avea o saptamana incredibila

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care vor avea o saptamana incredibila

RAC- incepe o perioada de care iti era dor: distractie, iubire si multa intelegere din partea celor din jur. iti ies toate planurile si ai rezultate pozitive orice ai incerca sa faci. Este un moment. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care doresc mereu atentie

Multe dintre aceste calitati sunt de admirat si demonstreaza cat de puternica este fiecare zodie. in orice caz, fiecare zodie are si imperfectiunile ei. Una dintre calitatile care a devenit deja comuna.

Horoscop noiembrie. Zodiile care vor avea noroc la bani

Luna noiembrie vine numai cu bucurii din punct de vedere financiar pentru aceste zodii. Iata care sunt zodiile care se imbogatesc in luna noiembrie. Se vor trezi cu conturile pline. Nativii zodiei Capricorn sunt.

HOROSCOP. Cele trei zodii care au o saptamana magica. Au fost binecuvantate de Dumnezeu

Pentru aceste trei zodii incepe o saptamana plina de realizari si bucurie. Au parte de cea mai buna perioada a lunii noiembrie. HOROSCOP RAC- Incepe o perioada de care iti era dor: distractie, iubire.

HOROSCOP. Zodiile care au o saptamana de cosmar. Nu le merge nimic bine!

Saptamana nu incepe deloc bine pentru aceste trei semne zodiacale. Au parte doar de ghinion. HOROSCOP BERBEC - Nu treci printr-o perioada buna, iar saptamana aceasta nu face exceptie. Te sacrifici si muncest.

incepe inscrierea credinciosilor din toata tara care vor sa participe la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului

Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita la sfarsitul acestei luni, incepand cu data de 25 noiembrie si continuand pana in ultima zi a lunii, adica 30 noiembrie. Parohiile vor fi cele care se.

UPDATE Jurnalistul Vlad Petreanu: Cine sunt parlamentarii care au reclamat spotul Copiii referendumului al agentiei Papaya / Publicitarul Tiderle: Autoritatea pentru Protectia Copilului putea sa le raspunda simplu si rapid

Spotul Copiii referendumului, realizat de agentia Papaya inainte de referendumul privind definitia familiei a fost reclamat de 15, nu de 13 parlamentari, iar cei mai multi sunt de la PNL, scrie jurnalistul Vlad Petreanu pe blogul sau. Marti dimineata, seful agentiei Papaya, Robert Tiderle, este convocat la politie sa dea explicatii in acest caz, dupa cum HotNews. ro a scris vineri. UPDATE La iesirea de la audierile ce au avut loc marti dimineata la politie, Robert Tiderle, seful agentiei Papaya, a spus ca politia s-a comportat foarte ok si ca singura care nu si-a facut treaba e Auroritatea pentru Protectia Copilului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )