Libnet.ro
UNICEF

05:00

HOROSCOP. Cele trei zodii care au o saptamana magica. Au fost binecuvantate de Dumnezeu

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele trei zodii care au o saptamana magica. Au fost binecuvantate de Dumnezeu

Pentru aceste trei zodii incepe o saptamana plina de realizari si bucurie. Au parte de cea mai buna perioada a lunii noiembrie. HOROSCOP RAC- Incepe o perioada de care iti era dor: distractie, iubire. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Cele mai puternice femei din zodiac

Dintre cele 12 zodii, sunt unele doamne si domnisoare ce sunt declarate a fi cele mai puternice. Afla din topul de mai jos daca te numeri printre ele. Taur Femeia Taur este cea mai puternica.

Horoscop. Singurele zodii care au puterea si determinarea sa obtina tot ce isi doresc

Pentru a obtine ceea ce ne dorim este nevoie, in general, de multa munca, rabdare si ambitie. Chiar si luand in calcul aceste trei aspecte, este destul de dificil sa credem ca putem avea parte de.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care vor avea o saptamana incredibila

RAC- incepe o perioada de care iti era dor: distractie, iubire si multa intelegere din partea celor din jur. iti ies toate planurile si ai rezultate pozitive orice ai incerca sa faci. Este un moment.

Horoscop. Cele mai puternice aspecte ale personalitatii tale, in functie de zodie

Fiecare zodie detine propriile calitati ale personalitatii lor care ne fac remarcate. Berbec - Ambitia pe care o ai este demna de admirat, dar ai tendinta de a renunta cand situatia devine.

ROBOR la trei luni incepe saptamana in scadere

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a scazut luni la 3,26%, de la 3,29%, urmat si de indicii la 6, 9 si 12 luni, potrivit datelor.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care doresc mereu atentie

Multe dintre aceste calitati sunt de admirat si demonstreaza cat de puternica este fiecare zodie. in orice caz, fiecare zodie are si imperfectiunile ei. Una dintre calitatile care a devenit deja comuna.

La trei luni dupa ce a fost atacata cu acid, a murit. Presedintele cere pedepsirea vinovatilor

O proeminenta activista anti-coruptie din Ucraina a murit la trei luni dupa ce a fost ranita intr-un atac cu acid. Katerina Handzyuk, de 33 de ani, suferise arsuri pe 40% din corp si era in stare critica dupa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )