Libnet.ro
UNICEF

23:30

CCIR a finalizat topul celor mai performante companii din 2018

B1 B1,
CCIR a finalizat topul celor mai performante companii din 2018

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a finalizat clasamentul celor mai performante companii din 2018, in urma analizei indicatorilor care vizeaza cifra de afaceri neta, profitul din exploatare,. continuă pe B1

Peste 12.600 de companii - in topul celor mai performante firme din 2018

Camera de Comert si Industrie a Romaniei CCIR) a finalizat clasamentul celor mai performante companii din 2018, in urma analizei indicatorilor care vizeaza cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si a capitalului angajat.

Ninsoare in Romania. Peisaje de iarna in mai multe zone din tara. Utilajele de deszapezire intervin deja pe drumuri. Imagini spectaculoase!

Ninge de cateva ore in mai multe zone din Romania, iar utilajele de deszapezire au aparut deja in trafic si intervin pe drumuri. in unele zone inalte de munte zapada s-a asezat in strat de cativa.

IMPRESIONANT! Muntii Apuseni, in topul CNN al celor mai frumoase locuri din Europa

Jurnalistii CNN au inclus Muntii Apuseni in topul al celor mai frumoase locuri din Europa. PROFETIE APOCALIPTICA! MARIA GHEORGHIU A ANUNTA URGIA! VA LOVI CURAND ROMANIA! Acestia catalogheaza Apusenii.

HOROSCOP. Acestia sunt cei mai sarcastici nativi din zodiac

Taur, Gemeni, Scorpion si Varsator, acestea sunt cele mai sarcastice semne zodiacale. Desi sarcasmul este o caracteristica a acestor patru semne zodiacale, modul in care il folosesc este diferit. Taur:.

Mireasa abia spusese Da si se bucura din plin de cea mai fericita zi din viata sa. Ceva de-a dreptul infiorator s-a intamplat. in doar cateva minute totul s-a naruit

Mireasa abia spusese Da si se bucura din plin de cea mai fericita zi din viata sa. Ceva de-a dreptul infiorator s-a intamplat. in doar cateva minute visul femeii s-a spulberat. impreuna cu.

OLTCIT: Una dintre cele mai URATE masini din Romania - OLTCIT in 4 portiere

Oltcit a inceput sa fie fabricat la Craiova, din anul 1977. Oltcit Craiova a aparut in urma unui parteneriat intre autoritatile de stat romane si producatorul francez de automobile Citroen. Galeria.

Care sunt cele mai mari obiecte din Universul vizibil

Pe langa plante, stele, galaxii sau gaurii negre, Universul mai gazduieste si alte obiecte cosmice. Iata o lista cu cele mai mari obiecte care iti arata cat de fascinant poate fi.

Digi24: in aceasta imagine se ascunde una din cele mai rare feline din lume. Unde este leopardul siberian. FOTO

In aceasta fotografie se ascunde una din cele mai rare feline din lume. E atat de bine camuflata incat este aproape imposibil de depistat.

Avea doar 11 ani si a trait cel mai mare cosmar din viata ei. Abia acum si-a facut curaj sa vorbeasca despre ce i s-a intamplat

O femeie de 40 de ani a vorbit pentru prima data despre cosmarul prin care a trecut in tineretea ei. A fost victima celui mai urat scandal de abuz asupra copiilor. Avea doar 11 ani atunci cana i s-a.

Cod galben de ceata in mai multe judete din zona Transilvaniei

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni, atentionari nowcasting Cod galben de ceata, valabile in sase judete din zona Transilvaniei, pe durata orei urmatoare. Potrivit meteorologilor,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )