Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Astrologii au stabilit: aceasta este cea mai inteligenta zodie!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Astrologii au stabilit: aceasta este cea mai inteligenta zodie!

Indiferent daca esti un Berbec autoritar sau un Rac grijuliu, fiecare zodie are calitati si trasaturi atractive. Zodia ne poate dezvalui de la compatibilitatea in dragoste pana la sanatate, dar cand vine vo. continuă pe Antena3

Se spune ca aceasta este cea mai puternica rugaciune ortodoxa

Multi credinciosi o considera drept cea mai puternica rugaciune ortodoxa. Forta ei este atat de mare incat ne fereste de blesteme si ne ajuta sa devenim mai buni in momentele in care simtim ca nu mai e loc de omenie pe.

CLIPE CUMPLITE pentru Angela Gheorghiu! Soprana, MALTRATATA: Aceasta este cea mai neagra pagina din povestea vietii mele

Pe scena este o diva, dar in spatele succesului sau se ascunde multa suferinta. Angela Gheorghiu a recunoscut intr-un interviu pentru The Independent ca a fost maltratata de fostul sau sot, tenorul.

Care este cea mai veche meserie din lume? Nu, nu este prostitutia. Ce indeletniciri aveau oamenii

Ai auzit deseori ca prostitutia este cea mai veche meserie din lume. in practica, realitatea pe care o cunoastem cu totii este gresita. indeletnicirile popoarelor din timpuri preistorice erau mult mai elaborate decat ai crede la prima vedere. De curand, una dintre cele mai vechi zicale a fost desfiintata. in medii academice, prostitutia nu mai [] .

Cum arata cea mai mare pisica din lume. Aceasta rasa este si cea mai inteligenta felina domestica

Nu trebuie sa fie amator de pisici ca sa stii ca nu toate pisicile sunt la fel. Printre ele, se numara unele mai mici, alte mai mari, unele mai destepte si alte mai putin. Cu toate acestea niciuna nu are mai multe superlative absolute sub centura decat felina din imaginea de ma sus. Este intitulata [] .

HOROSCOP. Zodilei care vor avea cea mai creativa luna IUNIE. Se simt inspirate - Varsatorii se indragostesc

Luna Iunie aduce inspiratie pentru trei semne zodiacale. HOROSCOP GEMENI - Te simti plina de incredere si stralucesti. Esti incarcata cu energie pozitiva si ai nevoie de experiente noi, care iti stimuleze.

HOROSCOP. Zodile care vor avea cea mai creativa luna IUNIE. Se simt inspirate - Varsatorii se indragostesc

Luna Iunie aduce inspiratie pentru trei semne zodiacale. HOROSCOP GEMENI - Te simti plina de incredere si stralucesti. Esti incarcata cu energie pozitiva si ai nevoie de experiente noi, care iti stimuleze.

Peste 200 de milioane de porci, UCISI in China din cauza pestei porcine! Este cea mai mare epidemie pe care am avut-o vreodata pe planeta

Pesta porcina face ravagii in Asia de Sud-Est. Milioane de porci au fost sacrificati din aceasta cauza iar autoritatile au luat masuri draconice pentru a evita raspandierea bolii. Nu exista vaccin.

Ea este cea mai bogata cantareata din lume. Le-a intrecut chiar si pe Madonna si Beyonce

Cantareata, muziciana, textiera, are premii la cele mai importante ceremonii din muzica, cele mai multe piese pe care le-a lansat au devenit mari hit-uri, are concerte prin toata lumea si a fost declarata cea ma.

Zodiile pentru care luna iunie este cea mai importanta din 2019

Fie ca este vorba de reusite profesionale, schimbari pe plan personal sau dezvoltarea increderii in propria persoana dupa un succes pe care nu va asteptati sa-l atingeti, luna iunie isi va lasa serios amprenta asupra voastra.

Studiu: Piata europeana de publicitate in medii digitale - cea mai rapida crestere din ultimii opt ani / A depasit 55 miliarde euro in 2018

Piata europeana de publicitate in medii digitale a crescut in 2018 cu 13,9%, pana la 55,1 miliarde de euro - cea mai rapida crestere din 2011 incoace, potrivit studiului AdEx Benchmark dar publicitatii de organizatia IAB Europe. Aceasta arata ca piata s-a dublat, astfel, fata de nivelul din 2012, principalele motoare de crestere fiind segmentele de video, mobil si social media.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )