Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop, cu Camelia Patrascanu, pentru 1-7 iulie. Gemenii fac economii, Leii sunt fortati sa se ocupede probleme din trecut

Antena3 Antena3,
Horoscop, cu Camelia Patrascanu, pentru 1-7 iulie. Gemenii fac economii, Leii sunt fortati sa se ocupede probleme din trecut

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul saptamanii 1- 7 iulie HOROSCOP BERBEC. Saptamana incepe foarte bine cu multe discutii. Se aranjeaza multe. continuă pe Antena3

HOROSCOP Camelia Patrascanu. Ce ne rezerva astrele in prima saptamana din iulie

HOROSCOP Camelia Patrascanu. Saptamana incepe bine, dar foarte agitat. Avem planuri, agenda incarcata chiar daca evacanta. Luna noua in rac, un eveniment ce se produce o singura data in.

Horoscop 27 iunie, cu Camelia Patrascanu. Racii au nevoie de ajutorul prietenilor, Pestii au o intalnire fericita

O zi uraniana astazi, apar surprize de tot felul, dar bune, ne spune Camelia Patrascanu. HOROSCOP Berbec - financiar stau foarte bine, vor vedea ca ce au muncit fie le aduce bani, fie le vine o idee.

HOROSCOP rune pentru luna iulie, cu Mihai Voropchievici. Racii au dispute, Gemenii fac schimbari importante

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse horoscopul runelor pentru luna iulie. Are o luna la dispozitie sa-si consolideze pozitia sociala in familie, in societate.

HOROSCOP 28 iunie Camelia Patrascanu. Taurii au idei bune, Fecioarele primesc vesti

HOROSCOP 28 iunie Camelia Patrascanu. Spor sub toate formele astazi. Bani pe harta lor astazi. isi schimba dispozitia spre mai bine si au idei foarte bune.

HOROSCOP. Zilele norocoase ale lunii Iulie 2019 in Zodiacul Chinezesc

Luna Iunie vine cu zile norocoase, pentru fiecare tip de activitate pe care iti doresti sa o faci. Zile norocoase pentru casatorie: 3, 6, 7, 16, 19, 22, 23, 24, 28, 29, 31 HOROSCOP. Zile.

Prognoza meteo pentru luna iulie. Meteorologii anunta temperaturi si mai mari

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca luna iulie 2019 va fi marcata de temperaturi mai mari decat in iunie, iar gradul de instabilitate atmosfera va fi mai redus in aproape toata tara. Potrivit datelor obtinute de meteorologi, este posibila o incalzire a vremii cu 13 grade Celsius. Prognoza meteo pentru luna iulie 2019 in .

Adevaruri ascunse. Meteo din batrani pentru luna iulie

Mihai Voropchievici a prezentat la Adevaruri ascunse meteo din batrani pentru luna iulie. Avem un iulie cu oscilatii de temperatura extraordinar de mari, mai ales pe primele 7-8 zile ale lunii iulie,.

HOROSCOP. Mesaje de la arhangheli pentru saptamana 1-7 iulie. Gemenii au parte de schimbare, Berbecii sunt in siguranta

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 1-7 iulie 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare.

HOROSCOP 27 IUNIE. Taurii sunt loiali, Gemenii trebuie sa fie selectivi

Iata horoscopul zilei de azi JOI 27 IUNIE 2019; astazi este o zi importanta in astrologie nu ca nu ar fi importante toate zilele pentru miscarile si influentele ce au loc in galaxia noastra).

HOROSCOP 29 IUNIE. Berbecii sunt visatori, Gemenii sunt comozi

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 29 IUNIE 2019; ultimele zile ale lunii iunie ni le petrecem sub Luna in senzualul si linistitul Taur. Ce atmosfera astrala necesara inainte de eclipsa de Soare din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )