Libnet.ro
UNICEF

09:31

HOROSCOP, cu Camelia Patrascanu. Taurii au o zi minunata din punct de vedere financiar, Racii sunt atenti la dorintele celor din jur

Antena3 Antena3,
HOROSCOP, cu Camelia Patrascanu. Taurii au o zi minunata din punct de vedere financiar, Racii sunt atenti la dorintele celor din jur

Cunoscutul astrolog Camelia Patrascanu a prezentat previziunile astrelor pentru ziua de 19 iulie 2019. Umorul ne scoate din tot felul de impedimente. E bine sa ne deschidem mai mult inima si. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Taurii au o zi minunata din punct de vedere financiar, Racii sunt atenti la dorintele celor din jur

Umorul ne scoate din tot felul de impedimente. E bine sa ne deschidem mai mult inima si mintea. Prietenii sunt subliniati astazi, intalniri de tot felul si mai ales.

HOROSCOP 17 iulie, cu Camelia Patrascanu. Taurii au parte de schimbari, Racii iau decizii importante

O zi care necesita corecitudine, multa atentie la aspectele juridice si administrative. Se impun in sedintele si intalnire de astazi, au un cuvant de spus.

Brazilia: Potrivit lui Bolsonaro, desemnarea lui Eduardo este viabila din punct de vedere juridic iar fiul are un acces usor la Trump

Presedintele Jair Bolsonaro a anuntat luni, prin intermediul purtatorului sau de cuvant, Otavio do Rego Barros, un text care contine o serie de date care justifica posibila nominalizare a deputatului federal Eduardo Bolsonaro PSL-SP), fiul sau, pentru a prelua ambasada Braziliei din Statele Unite, potrivit O Globo, citat de Rador.

HOROSCOP 16 iulie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii au o zi plina de intelepciune, Leii muncesc mult

O zi saturniana, intelepciune si simt al datoriei. Au o zi plina de intelepciune in care isi impun cu celeritate argumente si vointa. Taurii.

HOROSCOP 18 iulie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii intampina dificultati, Sagetatorii au parte de intalniri

Nevoie mare de libertate si creativitate. Simtul datoriei nu e subliniat. Distractie maxima, iau lucrurile foarte usor si vad partea plina a paharului.

HOROSCOP 20 iulie. Taurii afla secretul succesului. Leii trebuie sa iasa in lume

Horoscop Berbec. Ai nevoie de liniste, de o activitate banala care sa nu te solicite prea mult, pentru ca ai acumulat mult stres in ultima perioada si se vede! Cauta sa te retragi o zi din iuresul.

HOROSCOP 19 iulie. Taurii nu trebuie sa abandoneze lupta. Racii sunt barfiti si criticati

Horoscop Berbec. intotdeauna exista altul mai experimentat alaturi de la care poti primi raspunsurile de care ai nevoie. Desi esti tentat sa privesti un pic superficial sfaturile celor mai maturi, va veni.

HOROSCOP 17 iulie. Taurii nu trebuie sa creada ce li se spune. Racii pot face bani pe cont propriu

Horoscop Berbec. O vreme, te-ai putut baza pe colaborarea unui prieten, dar brusc, acesta isi retrage ajutorul si pleaca. Poate atat a fost rolul lui in viata ta, poate nu mai are ce oferi sau are interese i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )