Libnet.ro
UNICEF

20:45

HOROSCOP 20 iulie. Taurii afla secretul succesului. Leii trebuie sa iasa in lume

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 20 iulie. Taurii afla secretul succesului. Leii trebuie sa iasa in lume

Horoscop Berbec. Ai nevoie de liniste, de o activitate banala care sa nu te solicite prea mult, pentru ca ai acumulat mult stres in ultima perioada si se vede! Cauta sa te retragi o zi din iuresul. continuă pe Antena3

HOROSCOP 19 iulie. Taurii nu trebuie sa abandoneze lupta. Racii sunt barfiti si criticati

Horoscop Berbec. intotdeauna exista altul mai experimentat alaturi de la care poti primi raspunsurile de care ai nevoie. Desi esti tentat sa privesti un pic superficial sfaturile celor mai maturi, va veni.

HOROSCOP 17 iulie. Taurii nu trebuie sa creada ce li se spune. Racii pot face bani pe cont propriu

Horoscop Berbec. O vreme, te-ai putut baza pe colaborarea unui prieten, dar brusc, acesta isi retrage ajutorul si pleaca. Poate atat a fost rolul lui in viata ta, poate nu mai are ce oferi sau are interese i.

HOROSCOP 16 IULIE. Leii au o stare de bine si muncesc mult, Varsatorii sunt intelepti

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 16 IULIE 2019; astazi este ziua eclipsei partiala de Luna plina in Capricorn, cea de-a doua eclipsa a verii 2019 ! Are loc in cursul noptii de 16 spre 17 iulie.

HOROSCOP 18 iulie. Berbecii trebuie sa schimbe anturajul. Leii se comporta exemplar

Horoscop Berbec. Te afli intr-un anturaj preponderent feminin, dar in care nu te simti prea in largul tau, de parca nu s-ar discuta lucruri care sa te intereseze si pe tine. Faci cumva opinie separata, chiar.

HOROSCOP 19 IULIE. Dublu noroc pentru nativii acestei zodii. Prima veste e despre bani!

Horoscop 19 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 19 iulie Berbec Intuitia ta este prezenta astazi, asa ca nu ar trebui sa o ignori. De asemenea, tinzi sa empatizezi mai mult.

HOROSCOP 18 IULIE. Ocazie unica pentru Sagetatori, atentionare pentru Scorpioni

Horoscop 18 iulie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop 18 iulie Berbec Astazi vrei sa lasi deoparte ratiunea si sa incepi sa adaugi detalii, care nu sunt adevarate, povestilor cu.

HOROSCOP 18 IULIE. Fecioarele au parte de romantism, Scorpionii sunt tensionati

Iata horoscopul zilei de azi JOI 18 IULIE 2019; am trecut de eclipsele verii dar efectele lor se vor intinde pe maxim 6 luni de acum incolo, deci sa fim cu ochii pe ce ne scoate in cale Universul.

HOROSCOP 17 IULIE. Balantele au parte de conflicte, Gemenii simt nevoia de mai multa iubire

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 17 IULIE 2019; Venus care inca e in Rac pana saptamana viitoare si raspunde de relatiile noastre si de tot ce iubim este azi in opozitie cu Saturn, lordul karmei.

HOROSCOP 16 iulie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii au o zi plina de intelepciune, Leii muncesc mult

O zi saturniana, intelepciune si simt al datoriei. Au o zi plina de intelepciune in care isi impun cu celeritate argumente si vointa. Taurii.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 18 iulie. Taurii primesc protectia universala, Gemenii sunt intelepti

Iata pentru JOI 18 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2749 seconds )