Libnet.ro
UNICEF

23:30

HOROSCOP. Cei mai buni 5 tati din zodiac

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cei mai buni 5 tati din zodiac

Toti barbatii pot deveni tati, insa unele zodii au darul de a fi tati cu adevarat grozavi!Daca esti o femeie care isi doreste sa aiba un copil in curand, desigur ca te vei preocupa ca alesul sa fie. continuă pe Antena3

Eurostat: Copiii din Romnia sunt cei mai sanatosi din Europa / Peste 99% dintre copiii sub 16 ani au stare de sanatate buna sau foarte buna

Copiii din Romania erau, in 2017, cei mai sanatosi din Europa, potrivit Eurostat, procentul celor care nu sunt bolnavi depasind 99% la toate categoriile de varste.

NASA publica imagini incredibile! Cum arata cea mai noua insula din lume - VIDEO

Cercetatori de la NASA si alte organizatii au debarcat pe cea mai noua insula din lume, aparuta in Pacific, langa Tonga, in urma cu doar trei ani. Insula, de natura vulcanica, este acoperita cu un mal.

15 ani de Facebook: Cele mai importante momente din viata si cariera lui Mark Zuckerberg si ale retelei de socializare

Cea mai populara retea de socializare a implinit 15 ani de cand tanarul student la Harvard, Mark Zuckerberg lansa Facebook dintr-o camera de camin . Astazi, seful Facebook are o avere de 71 de miliarde de dolari. Iata cele mai importante momente din cariera lui si cea a Facebook, care s-a confruntat in ultimii ani cu scandaluri uriase.

Super Bowl 2019 - Cea mai scazuta audienta din ultimii 11 ani

Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, a inregistrat cea mai scazuta audienta din ultimii 11 ani.

Preturile petrolului au atins cel mai ridicat nivel din 2019

Preturile petrolului au atins luni cel mai ridicat nivel din 2019, ca urmare a efectului masurilor OPEC de reducere a productiei si a sanctiunilor americane impotriva Venezuelei.

Eurostat: Copiii din Romania sunt cei mai sanatosi din Europa

Peste 95% dintre copiii cu varsta sub 16 ani din Uniunea Europeana prezentau la nivelul anului 2017 o stare de sanatate buna sau foarte buna si mai putin de 5% se confruntau cu limitari ale activitatii pe.

A fost ARESTAT unul dintre cei mai in voga artisti, care este nominalizat la premiile Grammy! De ce este ACUZAT... (FOTO)

Rapperul 21 Savage, pe numele sau real Sha Yaa Bin Abraham-Joseph, a fost arestat in SUA dupa ce autoritatile au descoperit ca locuieste ilegal in aceasta tara. Din aceasta cauza, el va fi deportat .

DRAMA in lumea literaturii: Unul dintre cei mai apreciati scriitori a fost ucis cu BESTIALITATE

Alaa Mashzoub, un apreciat scriitor irakian, a fost asasinat, sambata, in fata locuintei sale din Karbala, dupa ce s-au tras asupra sa nu mai putin de 13 gloante, potrivit stiripesurse. ro. Asadar, desi.

S-au implinit 66 de ani de la moartea uneia dintre cele mai importante personalitati din istoria Romaniei (FOTO)

Marti 5 februarie) se implinesc 66 de ani de la moartea lui Iuliu Maniu in inchisoarea comunista din Sighet. Iuliu Maniu a fost una dintre cele mai importante figuri politice din istoria Romaniei, avand un rol.

Micutul lor de 7 ani incerca sa invete mai multe versete din Biblie. Cand au vazut ca nu reuseste, parintii au facut ceva de-a dreptul grotesc

Timothy si Tina Hauschultz din Manitowoc, SUA, sunt acuzati de uciderea lui Ethan Hauschultz, baietelul in varsta de 7 ani pe care il aveau in custodie, scrie Libertatea. El a murit dupa ce a fost ingropat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )