Libnet.ro
UNICEF

10:30

HOROSCOP. Cele mai complicate relatii. Ce nativi nu se potrivesc deloc

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele mai complicate relatii. Ce nativi nu se potrivesc deloc

Diferentele uriase dintre felul de-a fi al anumitor zodii fac ca o relatie sa fie foarte dificila, aproape imposibila. Iata care sunt cele mai complicate relatii:. continuă pe Antena3

Sarbatori fericite: Mesaje, SMS-uri si felicitari pentru Craciun 2019. Cele mai frumoase urari sunt aici!

Ne aflam in perioada Craciunului, perioada in care romanii trimit cele mai multe mesaje de Craciun prin SMS pentru a ura Sarbatori fericite celor dragi. Sms-ul de Craciun a devenit deja un obicei pentru fiecare: fie in seara de Ajun, fie chiar in ziua Craciunului stam si scriem mesaje de Craciun, semn ca nu i-am .

FILME CRACIUN. Top cele mai vizionate filme din Ajunul Craciunului

Nu exista un mod mai bun de a va bucura de Ajunul Craciunului decat sa va aruncati in canapea si sa alegeti cel mai bun film pentru aceasta perioada a anului. Bineinteles ca pentru a avea tot confortul e nevoie si de cozonac, prajituri sau ciocolata calda. Iata care sunt cele mai vizionate filme din perioada Craciunului ale tuturor timpurilor.

Cele mai bune 10 filme SF care au cucerit lumea in ultimul deceniu

Ultimul deceniu a fost o perioada foarte buna pentru filme, asa ca ti-am pregatit o colectie de cele mai bune filme SF, care au cucerit fanii acestui gen. Pe masura ce trece timpul, cei din.

Mesaje de Craciun: cele mai trasnite urari, SMS-uri si felicitari amuzante. Idei pentru rude, sefi si oameni pretentiosi

Perioada Sarbatorilor de Iarna e cu siguranta cea mai frumoasa din intregul an. Pentru a fi celebrata asa cum se cuvine, le puteti trimite celor dragi si cateva ganduri bune sau hazlii, cu prilejul Craciunului. Sau va puteti gasi inspiratia in felicitarile pe care vi le-am pregatit, numai bune de deschis in seara de Ajun, .

MESAJE DE CRACIUN 2019. Cele mai potrivite MESAJE, URARI, FELICITARI de CRACIUN pentru cei dragi

E vremea Craciunului, e vremea pentru cele mai potriviteMESAJE DE CRACIUN pentru cei dragi. Trimite un gand bun celor pe care ii iubesti.

CRACIUN 2019. MESAJE de Craciun 2019. Cele mai frumoase SMS-uri Felicitari Urari de Craciun pentru cei dragi

Cele mai frumoase SMS-uri Felicitari Urari de Craciun pentru cei dragi le puteti gasi aici. Perioada Craciunului este perfecta pentru a ne reuni cu familia, prietenii si cunoscutii. Chiar daca, fizic, nu.

Kim Kardashian, cele mai ciudate decoratiuni de Craciun!

Anul acesta, Kim Kardashian a optat pentru cele mai ciudate decoratiuni de Craciun, fanii insinuand in mediul online ca vedeta si-a decorat casa cu. tampoane! .

Barcelona, in continuare echipa cu cele mai mari salarii din lume; Real Madrid si Juventus completeaza podiumul

Echipa de fotbal FC Barcelona si-a mentinut si in 2019 pozitia de lider in clasamentul echipelor profesioniste cu cele mai mari salarii din lume, Top 10 fiind dominat de francizele din liga nord-americana de baschet NBA), care ocupa locurile 4-10, conform unui studiu facut public de Sporting Intelligence.

Utile: Cele mai frumoase traditii romanesti de Craciun, in fiecare zona a tarii; Ingredientele pe care nu trebuie sa le pui in blender

NASA a descoperit cele mai ciudate planete: au densitatea vatei de zahar. Cum se folosesc infractorii cibernetici de premiera ultimului film din seria Star Wars. Cercetatorii Kaspersky au gasit peste 30 de site-uri frauduloase si profiluri de social media deghizate in conturi oficiale ale filmului Star Wars.

Cele mai inspaimantatoare sapte traditii de Craciun din intreaga lume

In majoritatea tarilor, cea mai rea soarta pe care o poate avea un copil obraznic de Craciun este sa nu primeasca deloc cadouri, insa sunt si cateva tari in care cei mici se pot astepta la lucruri mult mai inspaimantatoare din partea unor fiinte malefice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )