Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cele mai bune 10 filme SF care au cucerit lumea in ultimul deceniu

Playtech Playtech,
Cele mai bune 10 filme SF care au cucerit lumea in ultimul deceniu

Ultimul deceniu a fost o perioada foarte buna pentru filme, asa ca ti-am pregatit o colectie de cele mai bune filme SF, care au cucerit fanii acestui gen. Pe masura ce trece timpul, cei din. continuă pe Playtech

Top 10 cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile

Pentru cei care si-au propus sa se bucure de un film bun cu tematica de Sarbatori, va prezentam un t.

Cele mai bune bancuri cu extraterestri. Ce pateste un martian care intra intr-un local si cere un whisky

Si extraterestrii sunt personaje de bancuri care starnesc amuzamentul. Mai jos va prezentam o selectie de glume despre ei.

10 FILME care-ti vor face CRACIUNUL de poveste

Pentru ca nu exista sarbatori fara filmele de Craciun, am alcatuit o lista cu recomandari. Its a Wonderful Life Cel mai iubit actor de la Hollywood colaboreaza cu regizorul favorit al.

Care sunt cei mai bogati 10 oameni ai lumii la final de 2019: averea lor totala este de 3 ori mai mare decat PIB-ul Romaniei

Cu cateva zile inainte de finalul anului 2019, cei mai bogati 10 oameni ai lumii, conform clasamentului Forbes, au o avere totala estimata de peste 3 ori mai mare decat produsul intern brut al Romaniei in 2018.

FILME CRACIUN. Top cele mai vizionate filme din Ajunul Craciunului

Nu exista un mod mai bun de a va bucura de Ajunul Craciunului decat sa va aruncati in canapea si sa alegeti cel mai bun film pentru aceasta perioada a anului. Bineinteles ca pentru a avea tot confortul e nevoie si de cozonac, prajituri sau ciocolata calda. Iata care sunt cele mai vizionate filme din perioada Craciunului ale tuturor timpurilor.

Mesaje de Craciun: cele mai trasnite urari, SMS-uri si felicitari amuzante. Idei pentru rude, sefi si oameni pretentiosi

Perioada Sarbatorilor de Iarna e cu siguranta cea mai frumoasa din intregul an. Pentru a fi celebrata asa cum se cuvine, le puteti trimite celor dragi si cateva ganduri bune sau hazlii, cu prilejul Craciunului. Sau va puteti gasi inspiratia in felicitarile pe care vi le-am pregatit, numai bune de deschis in seara de Ajun, .

Barcelona, in continuare echipa cu cele mai mari salarii din lume; Real Madrid si Juventus completeaza podiumul

Echipa de fotbal FC Barcelona si-a mentinut si in 2019 pozitia de lider in clasamentul echipelor profesioniste cu cele mai mari salarii din lume, Top 10 fiind dominat de francizele din liga nord-americana de baschet NBA), care ocupa locurile 4-10, conform unui studiu facut public de Sporting Intelligence.

Australian Open 2020 - Cele mai mari premii din istoria Grand Slam-ului de la Melbourne

Australian Open, primul turneu de Grand Slam al sezonului, va oferi premii in valoare totala de 49,1 milioane dolari americani, in crestere cu 13,6% fata de editia precedenta, au anuntat marti organizatorii competitiei care va debuta luna viitoare la Melbourne, citati de agentia Xinhua.

Sarbatori fericite: Mesaje, SMS-uri si felicitari pentru Craciun 2019. Cele mai frumoase urari sunt aici!

Ne aflam in perioada Craciunului, perioada in care romanii trimit cele mai multe mesaje de Craciun prin SMS pentru a ura Sarbatori fericite celor dragi. Sms-ul de Craciun a devenit deja un obicei pentru fiecare: fie in seara de Ajun, fie chiar in ziua Craciunului stam si scriem mesaje de Craciun, semn ca nu i-am .

HOROSCOP. Cele mai complicate relatii. Ce nativi nu se potrivesc deloc

Diferentele uriase dintre felul de-a fi al anumitor zodii fac ca o relatie sa fie foarte dificila, aproape imposibila. Iata care sunt cele mai complicate relatii:.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )