Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP. Cele mai norocoase zodii ale anului 2020. Castiguri financiare uriase si iubire din plin!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Cele mai norocoase zodii ale anului 2020. Castiguri financiare uriase si iubire din plin!

Anul 2020 se anunta a fi unul senzational, cel putin pentru unele zodii, intrucat pe 3 decembrie Jupiter, planeta norocului, va intra in Capricorn, unde va ramane pentru doi ani si jumatate. Langa . continuă pe Antena3

Cele mai norocoase zodii ale anului 2020. Ele vor avea noroc cu carul, castiguri financiare si iubire din plin

Anul 2020 se anunta a fi unul senzational, cel putin pentru unele zodii, intrucat pe 3 decembrie Jupiter, planeta norocului, va intra in Capricorn, unde va ramane pentru doi ani si jumatate. Langa el va fi si Saturn, cunoscut drept planeta ghinionului, insa nu va putea sa-l eclipseze pe Jupiter.

STUDIU Violenta, mortalitatea sau accesul la educatie, cele mai grave probleme ale copiilor romani

Raportul Child Rights Now! scoate in evidenta sapte probleme grave si urgente cu care se confrunt.

GRUPUL CITY GRILL: Afaceri de 148 milioane de lei in primele noua luni ale anului

Primele noua luni ale anului au generat o crestere de 13% a cifrei de afaceri in Grupul City Grill fata de perioada similara din 2018, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Boris Johnson promite finalizarea Brexitului pe 31 ianuarie si un nou acord comercial pana la sfarsitul anului 2020

Premierul britanic Boris Johnson a promis marti sa scoata Marea Britanie din Uniunea Europeana pe 31 ianuarie si sa incheie un nou acord comercial pana la sfarsitul anului 2020, incercand sa isi promoveze mesajul ca numai el poate realiza rapid Brexitul, in timpul unei dezbateri cu liderul laburist Jeremy Corbyn, transmite Reuters.

Premiile Grammy 2020: cine sunt artistii cu cele mai multe nominalizari VIDEO

Artistii Lizzo 31 de ani), Billie Eilish 17 ani) si Lil Nas X 20 de ani) au primit cele mai multe nominalizari pentru a 62-a editie a galei de decernare a premiilor Grammy, acordate de Recording Academy.

STS: Sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii

STS anunta ca sistemele tehnice pentru alegerile din turul II sunt pregatite si functioneaza in cele mai bune conditii, fiind disponibili pentru sprijin peste 1. 600 de angajati ai Serviciului. in tara si strainatate au fost distribuite peste 25. 000 de tablete, insa exista si dispozitive de rezerva.

Romania, tara cu cele mai mici cheltuieli pentru protectia sociala din UE

Romania a avut in 2017 cele mai mici cheltuieli pentru programele de protectie sociale din Uniunea Europeana, dedicand doar 14,4% din Produsul Intern Brut, in timp ce media UE a fost de 27,9% din PIB, arata datele publicate astazi de Eurostat.

Tarile cu cele mai sustenabile politici energetice. Pe ce loc se situeaza Romania (FOTO)

Elvetia, Suedia, Danemarca si Marea Britanie sunt tarile cu cele mai sustenabile politici energetice din lume, conform unui studiu efectuat de Visual Capitalist. Astfel, pe o scara de la 0 la 100, Elvetia are.

Reduceri eMAG: Masini de spalat rufe cu uscator. Cele mai bune alegeri

Cei interesati de masini de spalat rufe cu uscator trebuie sa studieze oferta eMAG de zilele acestea. Iata cateva dintre cele mai bune reduceri eMAG:.

Joseph Daul, liderul PPE: Romania se afla pe cele mai bune maini cu presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Ludovic Orban la conducere

Joseph Daul, presedinte PPE la final de mandat, considera ca Romania se afla pe cele mai bune maini cu presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Ludovic Orban la conducerea tarii, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )