Libnet.ro
UNICEF

12:30

HOROSCOP 5 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Balantele au succes. Capricornii au parte de surprize

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 5 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Balantele au succes. Capricornii au parte de surprize

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat joi, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 5 decembrie. Usoara confuzie, neliniste si nesiguranta. Asta ne arata ca nu totul e batut in. continuă pe Antena3

HOROSCOP 4 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Berbecii trebuie sa ierte. Fecioarelor le merge excelent

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat miercuri, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 4 decembrie. Aspecte minunate. Avem intuitie, trebuie sa ne ascultam sufletul si visele sunt.

HOROSCOP 2 decembrie cu Camelia Patrascanu. Gemenii muncesc mult. Varsatorii sunt nelinistiti

HOROSCOPCamelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 2 decembrie. Facem lucrurile altfel decat de obicei. O zi creativa si plina de.

HOROSCOP 3 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Taurii au nevoie de cineva care sa-i asculte, Varsatorii fac econimii sau castiga bani

Cooperare astazi. Trebuie sa stim sa-i tinem aproape pe cei care ne pot ajuta. E bine sa fie discreti, sa consoleze acolo unde cineva are nevoie de un umar pe care sa.

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Balantele au parte de momente unice

Orientarile de baza din horoscopul Balantei in luna decembrie 2019 sunt intaietatea acordata familiei si persoanelor dragi, o relationare sociala avand o turnura imprevizibila, fericita, si o viata.

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Fecioarele isi pun in valoare personalitatea

In horoscopul Fecioarei din luna decembrie 2019, precumpanesc tendintele de a-ti pune in relief valorile, a-i aduna pe oameni in jurul tau, a-ti imbunatati relatia cu rudele, a-ti recrea dragostea si a.

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Leii pot pleca intr-o calatorie

Horoscopul Leului din luna decembrie 2019 se focalizeaza pe ameliorarea tonusului tau fizic si psihic, efluviile tale creative, fortificarea parteneriatelor, o viata sentimentala infuzata de spiritul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )