Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 3 decembrie. Zodia care vrea sa ajute cat mai multa lume

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 3 decembrie. Zodia care vrea sa ajute cat mai multa lume

HOROSCOP Berbec, 3 decembrie Te ocupi de o serie de responsabilitati pe care le-ai dat la o parte in ultima vreme si, in mod deosebit, de un proiect vechi. in plus, exista sanse mari sa cunosti pe cineva car. continuă pe Antena3

HOROSCOPUL saptamanii 2-8 decembrie. Zodiile care vor avea o saptamana de cosmar. DECEMBRIE nu le aduce nimic bun

Aceasta saptamana aduce doar ghinion pentru trei semne zodiacale. Nimic nu le merge asa cum ar trebui. HOROSCOP GEMENI - Esti din ce in ce mai obosita si nu mai ai rabdare sa faci nimic. A venit momentul.

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Varsatorii se canalizeaza pe cariera, Berbecii au parte de clipe de bucurie

Iata horoscopul general al lunii DECEMBRIE 2019. Ne apropiem cu pasi repezi de anul 2020 ce se anunta a fi unul cu adevarat special, un an de rascruce, cotitura, evolutie, nou, un an in.

HOROSCOP Cristina Demetrescu Decembrie. Zodiile care vor avea Sarbatori de vis

HOROSCOP Cristina Demetrescu Decembrie. Iata zodiile care vor avea o luna decembrie de vis: Berbecii pot avea o iarna financiar buna. Sunt sustinuti financiar mai mult de la inceputul lui decembrie, fiind o.

Runele au decis: Aceasta este ZODIA care isi SCHIMBA DESTINUL pana in 2020!

Surpriza pentru unii nativi. Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse, runele pentru decembrie. Pentru o zodie urmeaza o schimbare pana in 2020. Un decembrie.

HOROSCOP DECEMBRIE 2019. Leii pot pleca intr-o calatorie

Horoscopul Leului din luna decembrie 2019 se focalizeaza pe ameliorarea tonusului tau fizic si psihic, efluviile tale creative, fortificarea parteneriatelor, o viata sentimentala infuzata de spiritul.

Povestea unui cuplu din Satu Mare care vrea sa ajunga cu un Duster in satul siberian unde au fost -70 de grade Celsius

Doi satmareni, sot si sotie, incep pe 12 decembrie o expeditie de-a dreptul nebuneasca, fiindca si-au propus sa ajunga la Oimiakon, satul siberian considerat ca fiind polul mondial al frigului. in total vor sa parcurga 25. 000 de km in 40-50 de zile cu un Duster diesel, iar cea mai periculoasa zona este un drum dus-intors de 2. 000 km unde nu exista semnal la telefon, sunt doar cateva asezari, iar temperaturile vor atinge si -50 de grade. intr-un interviu pentru HotNews. ro, initiatorul expeditiei a povestit despre cum se vor descurca cu frigul extrem si despre cele mai mari pericole.

NUMERELE NOROCOASE la LOTO. Mihai Voropchievici A ANUNTAT ZODIA care are SANSE URIASE sa castige PREMIUL CEL MARE

Mare atentie, daca esti in zodia balanta, ai mare noroc sa castigi la loto. Pentru a intocmi un bilet este nevoie ca Balanta sa faca echipa cu nativii din zodia Taur si din Scorpion. Daca sunteti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )