Libnet.ro
UNICEF

16:00

UPDATE: 10 august 2019. Primarul Gabriela Firea si-a delegat atributiile viceprimarului Aurelian Badulescu, asa cum a facut si anul trecut. UPDATE Gabriela Firea: Nu fug nici pe Marte si nici pe alta planeta. Sunt in tara, in Bucuresti, la Primaria Capit

Hotnews Hotnews,
 UPDATE: 10 august 2019. Primarul Gabriela Firea si-a delegat atributiile viceprimarului Aurelian Badulescu, asa cum a facut si anul trecut. UPDATE Gabriela Firea: Nu fug nici pe Marte si nici pe alta planeta. Sunt in tara, in Bucuresti, la Primaria Capit

Primarul general, Gabriela Firea, si-a delegat atributiile in perioada 8-11 august, in timpul mitingului diasporei anuntat din 10 august, viceprimarului Aurelian Badulescu. in cazul in care si acesta va fi absent, responsabil va fi seful Directiei Generale de Politie Locala si Control, Mihai Rasica. Si anul trecut, in timpul weekend-ului cu protestul din 10 august 2018, cand sute de persoane au fost ranite dupa interventia in forta a jandarmilor, primarul Gabriela Firea si-a delegat atributiile viceprimarului Aurelian Badulescu. UPDATE Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta intr-un comunicat de presa ca va fi in Bucuresti in perioada in care are atributiile delegate si va munci la Primaria Capitalei, dar a delegat atributiile pentru buna desfasurare a evenimentelor. continuă pe Hotnews

10 august 2019. Sunt anuntate proteste in toate orasele mari. in Bucuresti, organizatorii estimeaza ca vor veni 250.000 de oameni

Proteste sunt anuntate pentru sambata, 10 august, in toate marile orase din tara, pe retelele de socializare fiind create zeci de evenimente in acest sens. in Capitala, organizatorii estimeaza ca vor veni aproximativ 250. 000 de persoane la manifestatia organizata in Piata Victoriei, incepand cu ora 16. 00, iar un eveniment mai mic, unde se estimeaza ca vor participa circa 2. 000 de persoane, este anuntat in Piata Revolutiei, apoi se va pleca in mars pana la Guvern. Oamenii cer pedepsirea celor responsabili pentru interventia brutala a Jandarmeriei la protestul diasporei din 10 august 2018, dar si stoparea legilor pentru corupti, confiscarea averilor celor condamnati, pentru recuperarea prejudiciilor si fara penali in functii publice.

Protest 10 august 2019. Apelul facut de Mihai Fifor, ministrul interimar al Afacerilor Interne

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, a facut, marti, un apel catre participantii la protestul anuntat pentru data de 10 august sa manifesteze in mod pasnic si respectand legea, el subliniind.

10 august 2019 Primaria Capitalei a aprobat organizarea protestului din Piata Victoriei. Care este programul manifestatiei

Primaria Capitalei a anuntat ca a aprobat organizarea unei manifestatii pentru data de 10 august in Piata Victoriei, transmite Agerpres. Conform Biroului de presa al municipalitatii, manifestatia e organizata de Tomescu Tommy Joul, in calitate de reprezentant al Grupului de Actiune Civica Diaspora pentru Romania.

UPDATE Fuga de raspundere: La fel ca anul trecut, Gabriela Firea si-a luat concediu si a delegat atributiile privind manifestatia programata pe 10 august Replica primarul general (VIDEO)

UPDATE:Primarul general Gabriela Firea a reactionat, dupa aparitia in spatiul public a acestor detalii. in replica, aceasta arata ca nu pleaca din Bucuresti in perioada respectiva, iar delegarea.

10 august 2019. Revolta. De ce ies in strada

Ies in strada pentru ca nu stiu ce-i cu Luiza Melencu si Alexandra Macesanu din Caracal. Abia isi incepeau viata. Sunt cenusa? Sunt prostituate in Italia? Politia, DIICOT-ul, procurorii, STS-ul isi bat joc de mintea mea. De doua saptamani m-au redus la un animal pe care-l poti minti zilnic, caruia ii poti da cu lingurita un pic de adevar, o lingura cu gogorite. Nu vreau s-anjung un animal!.

Care sunt cele 75 de revendicari ale protestatarilor de la mitingul diasporei, din 10 august

Grupul Diaspora pentru Romania a facut publica lista cu cele 75 de revendicari pe care le doreste. Cum arata aceasta si care sunt ultimele detalii despre protestele din data de 10 august 2019? Amintim ca Primaria Capitalei a aprobat si ea mitingul din cursul zilei de sambata, eveniment organizat de catre Tommy Tomescu Joul. Protest .

Gabriela Firea, despre protestul de sambata: Nu fug pe Marte de 10 august, voi fi in Bucuresti

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis vineri, dupa ce si-a delegat atributiile catre viceprimarul Aurelian Badulescu pentru ziua de 10 august, cand vor fi manifestatii in Capitala, ca nu fuge nici pe Marte, nici pe alta planeta, ca va fi in Bucuresti in ziua protestelor.

GABRIELA FIREA: Nu fug de raspundere, asa cum nu am facut-o niciodata

Primarul general, Gabriela Firea, a transmis, vineri, dupa ce a fost criticata ca si-a delegat atributiile pentru 10 august, ca este in Capitala si va lucra sambata, dar afirma ca sunt 17 evenimente programate, iar delegarea s-a facut pentru alte masuri legale. Nu fug de raspundere, asa cum nu am facut-o niciodata, a transmis Firea.

Frica de protestul din 10 august. Firea si-a delegat atributiile catre viceprimar, care la randul sau l-a imputernicit pe seful Politiei locale

Primarul general Gabriela Firea si-a delegat atributiile viceprimarului Aurelian Badulescu in perioada 08-11 august, in conditiile in care pe 10 august va avea loc protestul Diasporei. La randul sau, Aurelian Badulescu si-a intins o plasa de siguranta: in cazul in care va lipsi, seful politiei locale va avea rol de primar.

Primaria Capitalei pune la dispozitia participantilor la protestul de pe 10 august: 10.000 de sticle de apa imbuteliata (PET), 4.000 de l de apa potabila si 100 de toalete ecologice

Primaria Capitalei pune la dispozitia participantilor la protestul de pe 10 august: 10. 000 de sticle de apa imbuteliata PET), 4. 000 de l de apa potabila si 100 de toalete ecologice, a anuntat institutia pe pagina de Facebook. Masurile au fost aprobate dupa intalnirea de joi dintre primarul general, Gabriela Firea, cu Tomescu Tommy Joul, reprezentantul Grupului de Actiune Civica Diaspora pentru Romania, asociatie care organizeaza manifestatia din 10 august, din Piata Victoriei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )