Libnet.ro
UNICEF

11:00

HOROSCOP februarie 2020. Pestii vor avea probleme sentimentale, iar Fecioarele se vor concentra pe munca

Antena3 Antena3,
HOROSCOP februarie 2020. Pestii vor avea probleme sentimentale, iar Fecioarele se vor concentra pe munca

HOROSCOP pentru luna februarie 2020. continuă pe Antena3

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Fecioarele ajung la miezul lucrurilor care le intereseaza

Conform horoscopului Fecioarei din luna februarie 2020, profiti de o relationare armonioasa cu oamenii, alegi graul de neghina in legaturile de parteneriat, esti impulsionat sa-ti dezvalui semnificatii ascunse ale lumii, traiesti din plin deliciile existentei, ai o viata sentimentala caracterizata de o minunata profunzime.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Sagetatorii sunt preocupati de camin si familie

Horoscopul Sagetatorului din luna februarie 2020 sugereaza o atentie preponderenta acordata relatiilor familiale, oamenilor care-ti sunt cel mai aproape, eficientizarea demersurilor tale esentiale, o viata amoroasa favorizata de inspiratie si imprejurari norocoase, si o activitate financiara cu doua taisuri.

HOROSCOP RUNE, cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 27 ianuarie - 2 februarie 2020. Berbecii afla un adevar care le va schimba viata, Leii se indragostesc

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru saptamana 27 ianuarie - 2 februarie 2020.

HOROSCOP RUNE pentru saptamana 27 ianuarie - 2 februarie 2020, cu Mihai Voropchievici. Berbecii afla un adevar care le va schimba viata, Leii se indragostesc

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru saptamana 27 ianuarie - 2 februarie 2020.

HOROSCOPUL lunii FEBRUARIE 2020. Provocari noi pentru zodii - SCORPIONII traiesc la maximum

HOROSCOP complet februarie 2020. Incepe o perioada a schimbarilor.

S-a decis. Ce se intampla cu Uber, Yango, Clever si Bolt de la 1 februarie 2020

Legea Uber intra in vigoare. Noi reglementari pentru companiile de transport alternativ, de la 1 februarie. De la 1 februarie vor fi reguli noi pentru soferii de la Uber, Yango, Clever si Bolt. Cei care vor sa transporte pasageri trebuie sa obtina un atestat special si trebuie sa aiba carnet de cel putin doi ani.

MINISTRUL FINANTELOR, FLORIN CITU: Vom avea probleme cu investitorii straini daca Parlamentul va interveni direct in administrarea datoriei publice

Tara noastra va avea probleme cu investitorii straini daca va fi aprobat proiectul care prevede ca Parlamentul sa intervina direct in modul de adminis-trare a datoriei publice, considera ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Detalii despre gala Oscar 2020: ce meniu vor avea starurile de cinema si cat timp au la dispozitie pentru discursuri

Nominalizatii galei premiilor Oscar 2020 s-au intalnit pentru fotografia oficiala si un dineu la care, intre altele, au fost sfatuiti sa vina la ceremonie cu discursurile pregatite.

HOROSCOP, cu Mariana Cojocaru pentru saptamana 26 ianuarie - 1 februarie 2020. Balantele trebuie sa apeleze la intelepciune, Taurii sunt nevoiti sa fie atenti la accidentele casnice

Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 26 ianuarie - 1 februarie. Urmeaza o saptamana de-a dreptul exploziva pentru cateva zodii. Vor fi multe probleme cu care se vor confrunta in aceste zile.

Brexitul se va produce vineri. Ce se va schimba de la 1 februarie 2020

Brexitul se va produce vineri, ceea ce inseamna la 1. 317 de zile dupa decizia britanicilor de a parasi Uniunea Europeana. Ce se va schimba de la 1 februarie? Schimburile cotidiene intre Regatul Unit si Uniunea Europeana vor continua la fel ca inainte, pana la finalul lui 2020. in timpul acestei perioade de tranzitie de 11 luni, Londra si Bruxellesul isi vor negocia viitoarea relatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )