Libnet.ro
UNICEF

13:15

Patronat:n hoteluri si restaurante sunt cele mai mari falsuri si neconformitati la produsele alimentare

Hotnews Hotnews,
 Patronat:n hoteluri si restaurante sunt cele mai mari falsuri si neconformitati la produsele alimentare

Cele mai multe falsuri si neconformitati la produsele alimentare se gasesc in sectorul horeca hoteluri-restaurante-cafenele), unde produsele folosite in prepararea mancarii sunt neconforme cu meniul, a declarat joi Dorin Cojocaru, presedintele Asociatiei Patronatelor din Industria Laptelui APRIL), potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Pe ce se duc banii romanilor. Care sunt cele mai mari cheltuieli

Unul dintre cele mai mari exchange-uri de bitcoin a fost victima hackerilor

Unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede din lume Bitfinex, a fost inchis pentru scurt timp marti, din cauza unui atac cibernetic.

Ionut Dumitru, despre dezastrul din economie: Veniturile sunt la minime istorice. Cheltuielile sociale sunt cele mai mari din UE

Ionut Dumitru, economistul sef al Raiffeisen Bank si presedintele Consiliului Fiscal, considera ca situatia finantelor publice e in prezent cel mai mare risc pentru economie, in contextul in care veniturile din taxe si impozite sunt la minime istorice, de 25. 6%, iar cheltuielile sociale reprezinta 80% din veniturile fiscale, cel mai mare nivel din Uniunea Europeana.

Care sunt cele mai folosite cuvinte din limba romana. Sigur nu stiai asta!

Exista cuvinte pe care le folosesc toti romanii, indiferent de vocabular, de studii sau de mediul in care traieste. Ei bine, cele mai utilizate cuvinte din limba noastra sunt prepozitiile precum pe,.

Utile: Cum gasesti un telefon furat sau pierdut in Romania; Cum sa pastram si sa preparam alimentele pe perioada verii; Cele mai mari greseli pe care le faci cand alegi o parola pe net

Zece practici antice care aduc numeroase beneficii. Stiinta le-a demonstrat efectul Multe dintre aceste practici, precum medicina chineza sau meditatia, sunt deseori considerate. Top 5 alimente pentru un par sanatos Cine nu-si doreste un par frumos si sanatos? Investesti sume uriase in ingrijirea lui, mergi la coafor pentru tratamente felurite si ai acasa cele.

Analiza trimestriala a transportului aerian in Romania. Care sunt cele mai tranzitate aeroporturi?

Pentru ca drumurile din Romania devin impracticabile, din ce in ce mai multe persoane aleg transportul aerian fie ca e vorba de distante scurte sau lungi, scopul fiind de a le parcurge in cel mai scurt timp. Astfel, transportul aeroportuar a.

Daniel Negreanu a devenit jucatorul cu cele mai mari castiguri din pokerul profesionist

Daniel Negreanu s-a clasat al doilea la Super High Roller Bowl 2018 si a incasat un premiu in valoare de 3 milioane de dolari.

Peste 900 de locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. Unde sunt cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 993 locuri de munca vacante, cele mai multe in Austria, in domeniul hotelier.

Pericolele nestiute din propriile locuinte: Romanii sunt cei mai expusi din UE la gazul radioactiv radon

Romania are cele mai mari valori din Europa prin expunerea la radon, un gaz radioactiv ce se poate acumula in locuinte, arata datele statistice prezentate de Comisia Europeana. Medicii arata ca radonul este a.

Unul dintre cele mai importante MESAJE lasate de Parintele Cleopa: Cand veniti cu pomelnic, sa nu puneti nume de acestea, ca va bateti joc de sfintii lui Dumnezeu! Mare grija!

Acum aproape 20 ani, in noaptea de 1 spre 2 decembrie 1998, trecea la Domnul Parintele Cleopa, unul dintre cei mai mari duhovnici ai acestui neam. inainte de a pleca dintre noi, Parintele Cleopa a lasat credincio.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2732 seconds )