Libnet.ro
UNICEF

17:30

HOROSCOP. incepe sezonul Capricornului. Aceste zodii vor avea cea mai proasta perioada

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. incepe sezonul Capricornului. Aceste zodii vor avea cea mai proasta perioada

Pe 22 decembrie incepe zodia Capricornului iar trei zodii vor intra intr-o perioada foarte proasta. Au ghinion pe toate planurile. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Vineri, 13 decembrie 2019, va fi o zi magica pentru aceste zodii. Totul le merge bine!

Aceste trei zodii vor avea o zi de vineri, 13, excelenta. Se apropie weekendul pentru toata lumea, insa acesti nativi se bucura de o zi minunata.

Ministrul Muncii anunta ca mai multe institutii, printre care si Casa de Pensii, vor avea acces la baza de date ce cuprinde totiangajatii din Romania. De cand se va aplica noul sistem

Incepand cu data de 1 ianuarie, Casa Nationala de Pensii, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) si Agentia pentru Plati si Inspectie Sociala - Relatii cu publicul ANPIS) vor avea.

ANOFM, ANPIS si Casa Nationala de Pensii vor avea acces direct in REVISAL, din ianuarie 2020

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), Agentia Nationala pentru Plati si Inspectie Sociala ANPIS) si Casa Nationala de Pensii vor avea, din 1 ianuarie, acces direct in REVISAL, baza de date cu toti angajatii din Romania, gestionata.

Cate zile libere vor avea romanii in 2020. Ce s-a modificat prin Codul Muncii

Este luna decembrie, acea perioada din an in care romanii se strang in familie, petrec si isi fac planuri pentru anul viitor. Si pentru ca munca face parte din viata fiecaruia si este nevoie de pauze pentru reimprospatare, multi se gandesc deja la zilele libere din 2020. Romanii vor avea 15 zile libere in 2020 .

Deputatul PSD Dorel Caprar, cercetat pentru 17 infractiuni: Principiul meu de baza este legea, dupa care ma ghidez Politicieni inconstienti care fac acum declaratii probabil ca vor avea aceeasi soarta ca a mea

Deputatul Dorel Caprar, lider al filialei Arad a PSD, cercetat pentru 17 infractiuni in dosarul mitei de la Vama Nadlac, sustine ca principiul sau de baza este legea, dupa care s-a ghidat intotdeauna, acuza ca a inceput telejustitia si ca va avea o reactie pe acuzatiile din dosarul DNA, nu pe declaratiile unor politicieni inconstienti care probabil ca la un moment dat vor avea aceeasi soarta cu a sa. El nu vede nicio problema sa ramana la sefia PSD Arad si nici vreun motiv sa ii fie ridicata imunitatea parlamentara.

HOROSCOP RUNE: Mihai Voropchievici a facut ANUNTUL DUREROS! Runele anunta CELE MAI GRELE zile pentru ACESTE ZODII

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in cadrul emisiunii Adevaruri ascunse, de la Antena 3, previziunile runelor pentru aceasta perioada. HOROSCOP RUNE Berbec - Are o saptamana in care va.

Profetiile Babei Vanga: Cinci ani de BELSUG si fericire pentru aceste zodii!

Anul care vine se anunta bogat in evenimente cruciale care ii vor afecta direct pe reprezentatii tuturor zodiilor. Situatii ce pot deveni, pentru unii, un nou inceput. Dar iminentele schimbari nu vor fi pe.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 12 decembrie. Gemenii au incredere, Balantele trebuie sa invete sa spuna nu

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de JOI 12 DECEMBRIE 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

ZILE LIBERE 2020. Cate zile de odihna vor avea romanii in noul an

in 2020, potrivit Codului Muncii, angajatii se vor bucura de 15 zile libere dintre care 11 vor cadea in cursul saptamanii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )