Libnet.ro
UNICEF

07:46

HOROSCOP. Am intrat in sezonul VARSATORULUI. Zodiile pentru care urmeaza zile grele

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Am intrat in sezonul VARSATORULUI. Zodiile pentru care urmeaza zile grele

Zodia Varsatorului a inceput pe 20 ianuarie, iar trei zodii vor avea zile grele, in care nimic nu le va merge asa cum isi doresc. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Am intrat in sezonul Varsatorului. Zodiile pentru care incep zile fericite

Pe 20 ianuarie am intrat in zodia Varsatorului iar trei semne zodiacale se vor bucura din plin de aceasta schimbare.

Motivul pentru care sotii Ceausescu au fost dezgropati. Ce se intampla azi la mormantul lor

In 201, la mai bine de 20 de ani de la momentul revolutiei decembriste, Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu, cerea autoritatilor deshumarea sotilor Ceausescu. Erau inhumati in Cimitirul Ghencea. Motivul pentru care sotii Ceausescu au fost dezgropati Mircea Oprean declara la momentul respectiv ca cele doua trupuri fusesera asezate pe rumegus. Oprean spunea ca .

Motivul dureros pentru care Brad Pitt si Jennifer Aniston nu se vor impaca niciodata

Cele doua mari staruri de la Hollywood au fost vazute impreuna, mai mult decat ca si prieteni, la premiile SAG de anul acesta de la Los Angeles. Toata presa a vuit, mai apoi, speculand o posibila impacare intre cei doi. Motivul dureros pentru care Brad Pitt si Jennifer Aniston nu se vor impaca niciodata Jennifer .

Motivul pentru care Sorina Placinta si-a dat in judecata propriul fiu. Planul secret al fostei ministre

Acuzat de fapte grave si eliberat inainte de termen, fiul fostei senatoare Sorina Placinta a fost chemat in fata judecatorilor, din cauza propriei mame. Care este planul secret al fostei ministre. Motivul pentru care Sorina Placinta si-a dat in judecata propriul fiu Recent, societatea comerciala condusa de Sorina Placinta, fost senator si fost ministru al .

Faze tari: Motivul pentru care un sofer din SUA circula cu un schelet imbracat in masina; Un baietel in varsta de 3 ani a devenit cel mai tanar membru al Mensa, organizatia dedicata persoanelor cu cel mai mare IQ din lume

Lucy si Maria: Cazul bizar al gemenelor care nu par a fi inrudite. Lucy are parul roscat si drept, tenul alb si ochii albastri. Maria are parul brunet si cret, pielea inchisa. Cum au declansat cateva bucati de slanina o alerta antitero la Chisinau. Incident bizar sambata seara la Chisinau, unde un pachet aruncat de o persoana necunoscuta.

Marcel Ciolacu, seful interimar al PSD, si-a anulat vizita la Iasi. Motivul pentru care al treilea om in stat rateaza Ziua Unirii Principatelor Romane

Marcel Ciolacu, sef interimar al PSD si presedintele Camerei Deputatilor, si-a anulat vizita de la Iasi, de Ziua Unirii Principatelor Romane, din cauza unei raceli, au spus surse politice pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )