Libnet.ro
UNICEF

01:05

Motivul pentru care sotii Ceausescu au fost dezgropati. Ce se intampla azi la mormantul lor

Playtech Playtech,
Motivul pentru care sotii Ceausescu au fost dezgropati. Ce se intampla azi la mormantul lor

In 201, la mai bine de 20 de ani de la momentul revolutiei decembriste, Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu, cerea autoritatilor deshumarea sotilor Ceausescu. Erau inhumati in Cimitirul Ghencea. Motivul pentru care sotii Ceausescu au fost dezgropati Mircea Oprean declara la momentul respectiv ca cele doua trupuri fusesera asezate pe rumegus. Oprean spunea ca . continuă pe Playtech

Motivul pentru care Sorina Placinta si-a dat in judecata propriul fiu. Planul secret al fostei ministre

Acuzat de fapte grave si eliberat inainte de termen, fiul fostei senatoare Sorina Placinta a fost chemat in fata judecatorilor, din cauza propriei mame. Care este planul secret al fostei ministre. Motivul pentru care Sorina Placinta si-a dat in judecata propriul fiu Recent, societatea comerciala condusa de Sorina Placinta, fost senator si fost ministru al .

Marcel Ciolacu, seful interimar al PSD, si-a anulat vizita la Iasi. Motivul pentru care al treilea om in stat rateaza Ziua Unirii Principatelor Romane

Marcel Ciolacu, sef interimar al PSD si presedintele Camerei Deputatilor, si-a anulat vizita de la Iasi, de Ziua Unirii Principatelor Romane, din cauza unei raceli, au spus surse politice pentru.

Faze tari: A facut super pregatiri pentru ziua de nastere, dar la petrecere au venit doar trei invitati; Motivul halucinant pentru care doi miri au fost nevoiti sa anuleze nunta

Un evadat dintr-o inchisoare belgiana a trimis salutari din Thailanda temnicerilor sai. Salutari din Thailanda, a scris in acea carte postala Oualid Sekkaki. Alaturi de. Surpriza de care a avut parte un pusti de 7 ani de ziua lui. Cadoul oferit de parinti. Cand vine vorba despre sporturi extreme, de cele mai multe ori nu exista limita de.

Motivul dureros pentru care Brad Pitt si Jennifer Aniston nu se vor impaca niciodata

Cele doua mari staruri de la Hollywood au fost vazute impreuna, mai mult decat ca si prieteni, la premiile SAG de anul acesta de la Los Angeles. Toata presa a vuit, mai apoi, speculand o posibila impacare intre cei doi. Motivul dureros pentru care Brad Pitt si Jennifer Aniston nu se vor impaca niciodata Jennifer .

Ritualul celor 8 PORTOCALE: Ce sa faci de Anul Nou Chinezesc pentru a avea NOROC URIAS in 2020

Pe 25 ianuarie, incepe - potrivit traditiei chineze - un nou an. Stii ce trebuie sa faci de Anul Nou Chinezesc pentru a-ti asigura prosperitatea? SOC iN ROMANIA: SOTII CEAUSESCU AU FOST DEZGROPATI!.

Cum va arata stadionul care va fi ridicat pe amplasamentul unitatii militare unde au fost impuscati sotii Ceausescu

Consiliul Judetean Dambovita a anuntat ca stadionul ce se va construi la Targoviste, in zona mallului Dambovita, este in stadiul de incepere a proiectarii. Arena, care va fi realizata cu fonduri de la Compania Nationala de Investitii, ar urma sa aiba 15. 000 de locuri, iar acum este la stadiul de incepere a proiectarii.

Motivul pentru care a fost amanata redeschiderea podului din zona Marghiloman

Anuntata initial pentru inceputul acestei saptamani, redeschiderea circulatiei auto pe pasajul de la parcul Marghiloman a fost amanata. Decizia ii apartine constructorului, care asteapta sa finalizeze si caile pietonale de pe cele doua laterale.

Motivul pentru care CNAIR este vinovata de accidentul in care patru oameni au murit dupa ce au cazut cu masina in Dunare

Ancheta din cazul accidentului petrecut in octombrie 2017, cand patru persoane, doi parinti si copiii lor, au murit dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in Dunare, se apropie de final. O expertiza realizata in dosar arata ca CNAIR poarta o parte din vina producerii accidentului.

Stirile ProTV: Cine este primul roman condamnat pe viata dupa Revolutie. Fapta pentru care a fost arestat din nou

Primul roman condamnat pe viata dupa Revolutie se intoarce dupa gratii. Asta dupa ce barbatul, acum in varsta de 53 de ani, ar fi batjocorit o adolescenta pe care ar fi ajuns chiar sa o santajeze.

Marcel Ciolacu: Motiunea de cenzura, pentru care am strans deja toate semnaturile necesare, va trece

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban a fost semnata de parlamentari PSD si UDMR si va trece, crede Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democratilor, potrivit Agerpres. Avem pe 28 votul pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )