Libnet.ro
UNICEF

19:30

HOROSCOP. Luna Plina in Balanta 2019: Zodiile care vor avea o perioada ingrozitoare

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Luna Plina in Balanta 2019: Zodiile care vor avea o perioada ingrozitoare

Luna Noua in Balanta are loc pe 19 aprilie. Trei zodii sunt afectate in mod negativ. HOROSCOP RAC- Ai nevoie de echilibru si nu reusesti sa il gasesti. Aceasta Luna Noua te va da peste cap pe toate. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Luna Noua in Balanta 2019: Zodiile care vor avea o perioada ingrozitoare

Luna Noua in Balanta are loc pe 19 aprilie. Trei zodii sunt afectate in mod negativ. HOROSCOP RAC- Ai nevoie de echilibru si nu reusesti sa il gasesti. Aceasta Luna Noua te va da peste cap pe toate.

Horoscopul lunii aprilie. Zodiile care isi gasesc sufletul pereche in urmatoarele zile

Horoscopul lunii aprilie. Zodiile care isi gasesc sufletul pereche in urmatoarele zile. Citeste mai mult pespynews. ro .

HOROSCOP. Luna Noua in Berbec. Fereastra energetica deschisa. E momentul sa incepi adevarata curatenie in viata

HOROSCOP Vineri 5 aprilie 2019 are loc prima Luna Noua a noului an astrologic ce a inceput dupa echinoctiul de primavara si o data cu intrarea Soarelui in Berbec. Luna Noua este in Berbec. In fiecare an, Berbecul da.

HOROSCOP. Zodiile care sunt greu de iubit

Atunci cand vine vorba de iubire, trebuie sa te implici in relatie, sa fii responsabil si sa iti asumi anumite responsabilitati. Pentru unele persoane este destul de dificil sa isi pastreze.

HOROSCOP. Luna Noua in Berbec. Previziuni pentru fiecare zodie. Berbecii isi asuma rolul de conducator, Gemenii intalnesc oameni noi

Iata ce inseamna LUNA NOUA IN BERBEC pentru fiecare zodie :Luna Noua in Berbec energizeaza o zona diferita de viata pentru fiecare semn zodiacal. Afla in cazul zodiei tale in care domeniu sa spui adio intuneric.

HOROSCOP 5 aprilie 2019. Zodia care se va confrunta cu probleme de sanatate

Horoscop 5 aprilieBerbec Un eveniment aparent minor repune pe tapet conflictul intre generatii. Va poate nemultumi atitudinea conservatoare, care pare sa va tina in loc si sa va franeze un proiect.

Alerta meteo: Schimbare totala a vremii in Romania! Vezi care vor fi cele mai afectate judete

Vremea se va incalzi usor in cea mai mare parte a tarii, relateaza antena3. ro. in vest si nord-vest vor fi temporar innorari si pe arii restranse ploi slabe, in timp ce in restul teritoriului.

Zodiile care se gandesc la viitor. Sunt 5 la numar

Daca nu stiati, astrele pot influenta pragmatismul unei persoane. Asa se face ca sunt zodii care se gandesc mereu la viitor si zodii care nu o fac. in timp ce unii se bucura de prezent, de moment, altii isi planuiesc cu atentie viitorul. Hai sa aflam care sunt zodiile care se gandesc la viitor!.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )