Libnet.ro
UNICEF

11:15

Vesti proaste pentru pacientii romani! Mai putine servicii medicale gratuite

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru pacientii romani! Mai putine servicii medicale gratuite

Ministrul Sanatatii vine cu vesti proaste pentru pacientii romani, cei care sunt asigurati in sistemul public. Pachetul de servicii medicale de baza, cel gratuit, de care beneficiaza acestia, ar putea fi redus. Ministrul Sanatatii revine la o idee mai veche a celor care s-au perindat pe la carma institutiei. E vorba de reducerea pachetului de [] . continuă pe Playtech

Vesti bune pentru profesori. Noi modificari in legea educatiei nationale

Vesti bune pentru profesori. Acestia isi vor putea reduce numarul de ore fara a li se diminua salariul. Senatul a adoptat luni un proiect legislativ care prevede ca profesorii sau invatatorii care.

HOROSCOP 9 MAI. Vesti excelente pentru trei dintre zodii. Cine se alege cu banii, cine se afirma la job

Horoscop 9 mai. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de joi. Horoscop9 mai Berbec in acesta perioada acordati o importanta foarte mare relatiei cu prietenii apropiati. Este foarte posibil sa disc.

Prognoza meteo pentru perioada 6 mai 3 iunie. Afla cand scapam de ploi si ce temperaturi ne asteapta

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 6 mai 3 iunie. Vremea va incepe sa se incalzeasaca la jumatatea lunii mai. Nu vom scapa de ploi, insa acestea vor cadea in limita cantitatilor normale pentru aceasta perioada a anului. in zilele urmatoare, temperaturile vor fi mai scazute decat in mod [] .

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 8 mai. Gemenii trebuie sa invete sa se abtina, Berbecii primesc ajutor acasa

Iata pentru MIERCURI 8 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 7 mai. Taurii au parte de ghidare divina, Gemenii sunt sustinuti in munca

Iata pentru MARTI 7 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 6 mai. Taurii trebuie sa aiba incredere in propriile sentimente, Berbecii sunt incurajati sa isi urmeze visele

Iata pentru LUNI 6 MAI 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )