Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP MARTIE 2020. Taurii sunt pregatiti sa calatoreasca

Antena3 Antena3,
HOROSCOP MARTIE 2020. Taurii sunt pregatiti sa calatoreasca

Potrivit horoscopului Taurului din luna martie 2020, trebuie sa eviti contradictii din sfera sociala si cea profesionala, sa iti refundamentezi si optimizezi relatiile umane din aceste domenii, ai beneficii importante in prietenii si in dialoguri fertile cu amici si cu persoane apropiate tie, iar viata amoroasa ti se fortifica printr-o comuniune veritabila, dar si neconventionala, cu partenerul tau de cuplu. continuă pe Antena3

HOROSCOP MARTIE 2020. Berbecii vor face schimbari benefice

In horoscopul Berbecului din luna martie 2020 prevaleaza regandirea si restatornicirea relatiilor de prietenie, a aliantelor cu oamenii, dezvaluirea intuitiva a unor taine ale existentei, optimizarea impactului asupra celor din preajma ta, o viata sentimentala axata pe pretuirea reciproca din cuplu, si intreprinderi financiare de succes.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 17 februarie. Taurii sunt sensibili, Sagetatorii sunt sobrii

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de LUNI 17 FEBRUARIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 17 februarie. Taurii sunt creatori magici, Racii trebuie sa fie puternici

Iata pentru LUNI 17 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

HOROSCOP 18 februarie. Taurii au parte de conflicte. Gemenii au probleme cu banii

HOROSCOP Acestea sunt previziunile astrale pentru ziua de 18 februarie.

Gigi Becali despre jucatorii sai: Nu sunt pregatiti si de asta le este frica. Si-a luat gandul de la titlu

FCSB are doua infrangeri in primele patru meciuri din 2020, iar Gigi Becali spune ca lipsa de pregatire afecteaza jocul echipei.

HOROSCOP 15 FEBRUARIE. Gemenii sunt creativi, Pestii inchid un capitol

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 15 FEBRUARIE 2020; Luna e in Scorpionul misterios asa cum e o data pe luna, deci viata se traieste cu intensitate, profunzime si cate o criza din loc in loc.

Marcel Ciolacu, despre alegerile anticipate: Social-democratii sunt pregatiti sa faca fata oricarui scrutin organizat

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca partidul pe care il conduce nu se teme de alegerile anticipate, cu toate ca nu intelege motivul organizarii lor cu doar trei luni inainte de alegerile la termen.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )