Libnet.ro
UNICEF

12:15

Marcel Ciolacu, despre alegerile anticipate: Social-democratii sunt pregatiti sa faca fata oricarui scrutin organizat

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, despre alegerile anticipate: Social-democratii sunt pregatiti sa faca fata oricarui scrutin organizat

Marcel Ciolacu, presedintele PSD, a declarat ca partidul pe care il conduce nu se teme de alegerile anticipate, cu toate ca nu intelege motivul organizarii lor cu doar trei luni inainte de alegerile la termen. continuă pe Antena3

Europa Libera: 5 lucruri despre alegerile anticipate

Presedintele Klaus Iohannis si partidul sau, PNL, vor sa declanseze alegerile parlamentare anticipate. Ce considerente se ascund in spatele acestei miscari politice si cate sanse de reusita are?.

Alegerile anticipate, confirmate: cand trebuie sa mergi la vot, conform lui Turcan

Alegerile anticipate parlamentare sunt mai aproape ca niciodata. Se vehiculeaza de ceva timp ca ar trebui sa se desfasoara in aceasta vara, dar Raluca Turcan are o data exacta. in teorie, alegerile parlamentare din Romania ar trebui sa aiba loc pe 21 martie 2021. in practica, romanii vor merge cu mult inainte de aceasta data .

Gigi Becali despre jucatorii sai: Nu sunt pregatiti si de asta le este frica. Si-a luat gandul de la titlu

FCSB are doua infrangeri in primele patru meciuri din 2020, iar Gigi Becali spune ca lipsa de pregatire afecteaza jocul echipei.

MARCEL CIOLACU, LA CONFERINTA PRO ROMANIA: Victor Ponta a fost un prim-ministru bun

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu s-a aflat duminica la Conferinta anuala a Pro Romania unde si-a amintit cuvintele mamei sale, adresandu-se celor din sala: Haideti, treceti odata acasa!. Ciolacu a spus despre Victor Ponta care acum conduce Pro Romania ca a fost un prim ministru bun, dar a fost al PSD, fiind insa huiduit de sala cand a spus acelasi lucru despre Mihai Tudose. El a criticat Guvernul Orban despre care a spus ca a intors toata Constitutia si toate regulile jocului, in functie de cum le spun lor sondajele.

Primul pas spre alianta PSD-Ponta. Marcel Ciolacu, la Conferinta Pro Romania: Haideti, treceti odata acasa!

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, le-a transmis, duminica, delegatilor ProRomania care au participat la Conferinta anuala: Haideti, treceti odata acasa!. Ciolacu a spus despre Victor Ponta care acum conduce Pro Romania ca a fost un prim ministru bun, dar a fost al PSD, fiind insa huiduit de sala cand a spus acelasi lucru despre Mihai Tudose. Cei mai multi membri ProRomania s-au desprins din PSD.

Marcel Ciolacu, intalnire cu David Sassoli la Bruxelles: Sustinem o crestere a fondurilor de coeziune si o implementare corecta a politicii agricole comune

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, a fost prezent la Bruxelles, la o intalnire cu presedintele Parlamentului European, David Maria Sassoli, pentru a discuta despre bugetul european.

TARICEANU, DESPRE OUG PRIVIND ALEGERILE ANTICIPATE: Ordonanta Guvernului Orban rescrie capitole importante din legile electorale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca OUG privind alegerile anticipate rescrie capitole importante din legile electorale, fiind o palma data democratiei.

Tariceanu, despre OUG privind alegerile anticipate: O palma data democratiei

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, considera ca OUG privind alegerile anticipate rescrie capitole importante din legile electorale, fiind o palma data democratiei. As fi spus ca este un adevarat atentat la democratie daca ea nu ar avea si prevederi pozitive, a scris Tariceanu pe Facebook.

PSD cocheteaza cu membrii exclusi in epoca Dragnea. Marcel Ciolacu, la Conventia Pro Romania: Hai, treceti odata acasa!

Marcel Ciolacu a sugerat ca ar fi gata sa-i primeasca inapoi in PSD pe fostii social-democrati din Pro Romania, duminica, la Conventia formatiunii conduse de Victor Ponta. Potrivit G4Media. ro, Marcel.

Marcel Ciolacu: PSD are un plan detaliat pentru perioada urmatoare

Marcel Ciolacu a afirmat, luni, intr-un interviu acordat in exclusivitate, la Bruxelles, jurnalistei Sabina Iosub ca PSD are un plan detaliat pe care il va pune in aplicare in perioada urmatoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )