Libnet.ro
UNICEF

10:45

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Cele mai norocoase zodii la bani in anul 2019. Racii vor fi zgarciti, Balantele cheltuie cam mult

Antena3 Antena3,
HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Cele mai norocoase zodii la bani in anul 2019. Racii vor fi zgarciti, Balantele cheltuie cam mult

Mihai Voropchievici a vorbit in emisiunea Adevaruri ascunse desprezodiile care vor avea noroc la bani in anul 2019. Anul 2019, inseamna un an 3. Treiul este patronat de. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii din 2019. Totul le merge absolut fabulos

Tot ceea ce-si propun se indeplineste, motiv pentru care au parte de fericire nemarginita pe tot parcursul anului. Fie ca este vorba despre planul sentimental sau despre cel financiar, aceste zodii nu duc lipsa de.

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai fericite zodii din 2019. Totul le merge fabulos

Tot ceea ce-si propun se indeplineste, motiv pentru care au parte de fericire nemarginita pe tot parcursul anului. Fie ca este vorba despre planul sentimental sau despre cel financiar, aceste zodii nu duc lipsa de.

Cele mai loiale zodii din Horoscop. Nu insala niciodata cand sunt intr-o relatie

Unele zodii au anumite principii clare si cand sunt intr-o relatie, se dedica foarte mult si nu concep ideea de inselat. Taur Pun mult pret pe loialitate, tocmai de aceea inselatul intr-o.

Horoscopul runelor pana duminica, cu Mihai Voropchievici. Varsatorii incep anul cu dragoste, Scorpionii mobilizeaza forte puternice

Mihai Voropchievici prezinta horoscopul runelor pana duminica. Va fi o luna buna pentru cele mai multe dintre zodii, iar pentru unele va veni cu provocari mari. HOROSCOPBerbec -.

HOROSCOPUL runelor pentrusaptamana 14 - 20ianuarie, cu Mihai Voropchievici.Taurii sunt protejati, Capricornii potgasi raspunsul problemelor

Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelorpentru saptamana 14 - 20 ianuarie. Berbec - Trebuie sa puna ponderea mare pe consolidarea relatiilor, pentru ca daca face.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Agatul imbunatateste comunicarea cu lumea spirituala

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre Agat, o piatra simpla, aparent banala, dar care are o multime de proprietati. Din punct de vedere spiritual, ajuta la atingerea unor planuri.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Cristalul Kunzit vindeca ranile sufletesti

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre cristalul Kunzitsi beneficiile sale. Din punct de vedere spiritual, poate ajuta la inducerea unor stari de profunda relaxare. E util in.

Magia Zilei. Mihai Voropchievici, despre Jaspul Rosu. Reduce stresul si va ajuta sa va mentineti in forma

Mihai Voropchievici a vorbit in rubrica Magia Zilei despre efectele benefice ale jaspului rosu asupra organismului. Din punct de vedere spiritual, stimuleaza fluxurile de energie si va mentine in.

in ce judete sunt raportate cele mai multe si cele mai putine infectii nosocomiale

607 infectii spitalicesti au fost raportate in total in Romania in anul 2017, fruntase la raportarea infectiilor fiind Capitala unde sunt, de altfel, si cele mai multe spitale) si judetele Iasi, Cluj si Timis. La polul opus, judetele care au raportat cele mai putine infectii sunt Covasna, Ialomita, Giurgiu, Gorj si Tulcea.

Harta infectiilor n spitalele din Romnia: Unde sunt raportate cele mai multe si cele mai putine nosocomiale

607 infectii spitalicesti au fost raportate in Romania in anul 2017, fruntase la raportarea infectiilor fiind capitala unde sunt, de altfel, si cele mai multe spitale) si judetele Iasi, Cluj si Timis. La polul opus, judetele care au raportat cele mai putine infectii sunt Covasna, Ialomita, Giurgiu, Gorj si Tulcea, potrivit Institutului National de Sanatate Publica. Numarul mic de infectii raportate de unele spitale nu inseamna neaparat ca acolo nosocomialele sunt mai putine, subraportarea infectiilor fiind un fenomen in Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )