Libnet.ro
UNICEF

09:00

in ce judete sunt raportate cele mai multe si cele mai putine infectii nosocomiale

Adevărul Adevărul,
in ce judete sunt raportate cele mai multe si cele mai putine infectii nosocomiale

607 infectii spitalicesti au fost raportate in total in Romania in anul 2017, fruntase la raportarea infectiilor fiind Capitala unde sunt, de altfel, si cele mai multe spitale) si judetele Iasi, Cluj si Timis. La polul opus, judetele care au raportat cele mai putine infectii sunt Covasna, Ialomita, Giurgiu, Gorj si Tulcea. continuă pe Adevărul

Harta infectiilor n spitalele din Romnia: Unde sunt raportate cele mai multe si cele mai putine nosocomiale

607 infectii spitalicesti au fost raportate in Romania in anul 2017, fruntase la raportarea infectiilor fiind capitala unde sunt, de altfel, si cele mai multe spitale) si judetele Iasi, Cluj si Timis. La polul opus, judetele care au raportat cele mai putine infectii sunt Covasna, Ialomita, Giurgiu, Gorj si Tulcea, potrivit Institutului National de Sanatate Publica. Numarul mic de infectii raportate de unele spitale nu inseamna neaparat ca acolo nosocomialele sunt mai putine, subraportarea infectiilor fiind un fenomen in Romania.

Joburi in strainatate pentru romani. Cele mai multe sunt in Spania, Marea Britanie si Germania

Romanii care isi cauta un loc de munca in strainatate au de ales din cele peste 1. 500 de joburi vacante in Spatiul Economic European. Cele mai multe locuri de munca sunt in Spania, Marea Britanie si Germania.

Peste 1.500 locuri de munca, vacante in strainatate. Ce tara ofera cele mai multe posturi

Angajatorii din Spatiul Economic European SEE) ofera, prin intermediul retelei Eures Romania, 1. 517 locuri de munca cele mai multe peste 1. 000) in Spania, a anuntat Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM.

PSRM, PDM si Partidul Sor au oferit cele mai multe cadouri electorale alegatorilor. Constatarile Promo-LEX

Misiunea de Observare Promo-LEX atesta, in contextul desfasurarii alegerilor parlamentare in baza sistemului mixt, un activism sporit al anumitor concurenti deja inregistrati sau potentiali concurenti. Astfel, in perioada monitorizata, 10 decembrie-8 ianuarie, s-au constat in jur de 280 de evenimente, dintre care circa o suta pot fi calificate drept oferire de cadouri in perioada electorala.

O avalansa a lovit un hotel din Alpii elvetieni. Sunt mai multe victime

Mai multe persoane au fost ranite joi dupa ce o avalansa a lovit un hotel situat in zona trecatorii Schwaegalp din Alpii elvetieni, a informat politia locala, citata de DPA. Vehiculele aflate in.

Cele mai terifiante locuri de pe Pamant. Zonele in care fac fata doar cei tari de inger sau amatorii de senzatii tari

Pe Glob sunt cateva locuri unde doar amatorii de senzatii tari si-ar dori sa ajunga. Sunt efectiv locuri unde turistii risca sa se aleaga cu o sperietura groaznica si cu adevarate cosmaruri. Este vorba despre cele mai terifiante destinatii de pe Planeta,.

Pe cuvant, cu Ana Iorga. Cele mai intalnite greseli de pronuntare

Ana Iorga a vorbit la Pe Cuvantdespre mai multe greseli de pronuntare destul de des intalnite. Gresit. Ce faci, papuse? Are o matuse in.

Peste 200 de elevi nu au ajuns la scoala, iar mai multe localitati din R.Moldova au ramas fara energie electrica

Peste 200 de elevi nu au ajuns la scoala, iar mai multe localitati au ramas fara energie electrica. in zona centrala a tarii, stratul de zapada masoara 19 centimetri. Informatia a fost comunicata vineri, 11 ianuarie, in sedinta celulei de criza, care a fost convocata de ministrul Economiei, Chiril Gaburici. Pe mai multe portiuni de drum a fost restrictionata circulatia pentru transportul de mare tonaj, transmite IPN.

Viscol in mai multe zone din tara. Un autocar cu 40 de persoane a ramas blocat

CNAIR a inchis sectoare de drum sau a instituit restrictii de tonaj pe mai multe drumuri nationale din Bacau, Buzau si Vrancea si cauza ninsorii si a viscolului puternic, care determina vizibilitate.

Drumuri nchise si restrictii de tonaj pe mai multe drumuri din cauza ninsorii si a viscolului

CNAIR a inchis sectoare de drum sau a instituit restrictii de tonaj pe mai multe drumuri nationale din Bacau, Buzau si Vrancea si cauza ninsorii si a viscolului puternic, care determina vizibilitate redusa, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )