Libnet.ro
UNICEF

12:00

Harta infectiilor n spitalele din Romnia: Unde sunt raportate cele mai multe si cele mai putine nosocomiale

Hotnews Hotnews,
 Harta infectiilor n spitalele din Romnia: Unde sunt raportate cele mai multe si cele mai putine nosocomiale

607 infectii spitalicesti au fost raportate in Romania in anul 2017, fruntase la raportarea infectiilor fiind capitala unde sunt, de altfel, si cele mai multe spitale) si judetele Iasi, Cluj si Timis. La polul opus, judetele care au raportat cele mai putine infectii sunt Covasna, Ialomita, Giurgiu, Gorj si Tulcea, potrivit Institutului National de Sanatate Publica. Numarul mic de infectii raportate de unele spitale nu inseamna neaparat ca acolo nosocomialele sunt mai putine, subraportarea infectiilor fiind un fenomen in Romania. continuă pe Hotnews

Adrian Wiener, medic si senator USR, despre umilinta rezidentilor de la Craiova: Medicii rezidenti sunt asimilati instrumentarului n spitalele din Romnia

Umilinta rezidentilor din Romania in forma institutionalizata. Cu numar de inregistrare si stampila. Asta pe langa faptul ca munca din garzi nu le este retribuita in niciun fel, iar instruirea lor considerata ca un privilegiu. Medicii rezidenti sunt asimilati 'instrumentarului' in spitalele din Romania, comenteaza Adrian Wiener, medic si senator USR, situatia de la Spitalul Judetean din Craiova, unde medicii rezidenti pot manca in spital doar contra cost, in timpul garzilor, iar medicii specialisti si primari primesc masa gratuit.

Stirile ProTV: Orasul din Romnia unde se traieste mai bine dect n Miami, Toronto sau Los Angeles

Desi poate parea o gluma, un oras din Romania a surclasat orase precum Miami, Toronto sau Los Angeles intr-un top privind calitatea vietii. Vorbim despre Cluj-Napoca, unde salariile sunt mari, in comparatie cu cheltuielile.

Tutuianu continua atacurile la PSD, acuznd modul n care au fost alocati banii catre judete: Unde sunt cei care se bateau cu pumnii n piept ca fac si dreg?

Presedintele Consiliului Judetean Dambovita, Adrian Tutuianu, exclus PSD, continua atacurile la adresa conducerii partidului, acuzand modul in care au fost alocati de catre Guvern banii pentru judete si faptul ca Dambovita a fost nedreptatit: Unde sunt cei care se bateau cu pumnii in piept ca fac si dreg?.

Horoscop Capricorn. Totul despre barbatul din Capricorn. Totul despre femeia din Capricorn. Unde duce incapatanarea

Horoscop Capricorn. Nativii zodiei Capricorn sunt foarte muncitori si detin un autocontrol de invidiat. Ei reusesc sa obtina tot ce isi propun, sunt foarte determinati si incapatanati. Horoscop Capricorn.

Acesta este orasul din Romania unde se traieste mai bine decat in Los Angeles

Bucurestiul se claseaza pe locul 168 dintr-un total de 226 in topul celor mai bune orase din lume, din punct de vedere al nivelului de trai. Capitala este surclasata chiar si de Cluj-Napoca, Iasi si.

Achizitia corvetelor pentru Fortele Navale: Decide MApN cine le va construi n tara sau va fi amnata decizia din nou? Care sunt controversele

Armata ar trebui ca pe 12 ianuarie sa anunte cine ar urma sa fie constructorul selectat pentru a construi patru corvete multifunctionale in Romania si modernizarea si inarmarea celor doua fregate Type 22, dupa ce decizia a fost amanata de mai multe ori la finele anului trecut. Procesul de achizitie a corvetelor pentru Fortele Navale a fost deja anulat o data in urma cu doi ani, iar actuala procedura e deja in intarziere, desi nevoile marinei la Marea Neagra sunt urgente. Trei mari producatori au intrat in lupta, iar o controversa aparuta intre ofertele primilor doi ar putea duce la amanarea deciziei sau chiar anularea intregii proceduri, sustin unele surse.

O avalansa a lovit un hotel din Alpii elvetieni. Sunt mai multe victime

Mai multe persoane au fost ranite joi dupa ce o avalansa a lovit un hotel situat in zona trecatorii Schwaegalp din Alpii elvetieni, a informat politia locala, citata de DPA. Vehiculele aflate in.

Ford anunta o reforma ambitioasa a diviziei din Europa! Care sunt planurile companiei pentru fabrica din Craiova si cand va fi livrat primul model electrificat

Ford anunta planuri ambitioase pentru reformarea diviziei din Europa, dar Romania nu va fi afectata de reduceri, astfel ca la Craiova vor continua recrutarile, existand chiar posibilitatea ca in toamna sa.

Bebelus mort la un spital din Targoviste. Medicii sunt acuzati de malpraxis

Acuzatii de malpraxis la Spitalul Judetean de Urgenta din Targoviste. Parintii unui copil nascut prematur spun ca bebelusul lor de numai o luna a murit aseara dupa ce i s-a facut gresit o perfuzie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )