Libnet.ro
UNICEF

20:15

HOROSCOP. Minciunile folosite cel mai des de nativii din zodiac

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Minciunile folosite cel mai des de nativii din zodiac

Fiecare nativ din zoiac are anumite secrete sau lucruri pe care vor sa le tina departe de ochii curiosilor. Vezi mai jos cu ce ar putea minti cel mai des zodiile: . continuă pe Antena3

STUDIU GFK: Romanii comanda cel mai des de pe telefonul mobil haine, produse de infrumusetare si electronice

Romanii comanda cel mai des de pe smartphone haine, produse de infrumusetare si electronice, iar 82% dintre romani aleg magazinul online in functie de postarile intalnite pe retelele de socializare ale brandurilor, prietenilor si influencerilor, sunt cateva dintre concluziile Barometrului european e-shoppers 2019 realizat de GfK pentru compania de curierat DPD Group.

Ce dimensiuni va avea cel mai lung tunel din Romania: costurile ajung la 1,28 miliarde de lei

Cel mai lung tunel din Romania, cu o lungime de aproape trei kilometri, ce urmeaza a fi facut pe traseul din Salaj al Autostrazii Transilvania, are o valoare estimata de peste un miliard de lei, realizarea lui urmand a fi scoasa la licitatie cel mai.

Cel mai lung tunel din Romania va costa peste un miliard de lei

Cel mai lung tunel din Romania urmeaza a fi construit in judetul Salaj, pe santierul autostrazii Tra.

Planuri mari: cum vrea Guvernul sa construiasca cel mai lung tunel din Romania

Guvernul demis condus de Ludovic Orban are planuri mari pentru 2020. Desi a picat prin motiune de cenzura, guvernantii isi fac planuri pentru a construi cel mai lung tunel din Romania.

Licitatia pentru cel mai lung tunel din Romania ar putea fi demarata in mai. Va avea aproape 3 km, iar valoarea estimata a proiectului se ridica la 1,28 miliarde de lei

Cel mai lung tunel din Romania va avea o lungime de trei kilometri si va fi construit pe traseul Autostrazii Transilvania, zona Salaj, iar contractele pentru proiectarea si executia sa ar putea fi scoase la.

Cine este, de fapt, Mohammad Murad, cel mai important om din juriul Imperiul Leilor

Pro Tv difuzeaza o noua emisiune adresata celor care vor sa se lanseze in lumea afacerilor: Imperiul Leilor! Imperiul Leilor Investeste in tine!Din 12 februarie, ora 20. 30, la PRO TV. Cine este cel mai important om din Imperiul Leilor de la Pro Tv Mohammad Murad Tinerii antreprenori care doresc sa vada cum ideea .

Centru de ecoturism cu tehnologie de ultima ora in cel mai frumos sat din Romania: Ne-am calit in transee bucurestene, pentru business in munti

Povestea ORIGIN pare a-si fi urmat cursul natural, insa o sa descoperiti in articolul de mai jos ca a fost nevoie de multa munca, pasiune, viziune si dorinta de a construi ceva sustenabil, care sa capete aripi puternice in mai multe generatii. Ideea unui centru de ecoturism, care sa ofere o experienta autentica, dar adaptata nevoilor turistului de astazi, este a Monei, care la 6 ani s-a indragostit de Magura, iar 25 de ani mai tarziu vrea sa ofere celor care vor trece pragul ORIGIN o receptie virtuala, o aplicatie care sa ii puna in contact cu ghizii locali, jacuzzi exterior, alimentare gratuita a masinilor electrice, toate imbinate cu o experienta autentica in locul in care soarele rasare din Bucegi si adoarme in Crai.

ALERTA METEO! Ne asteapta cel mai CALD AN din TOATE TIMPURILE! ANM a facut anuntul

In aceasta primavara, mercurul din termometre ne va indica temperaturi ridicate pentru aceasta perioada. Previziunile pe termen mediu si lung ii alarmeaza pe meteorologi potrivit Stiripesurse. ro.

Premierul maghiar compara Tratatul de pace de la Trianon cu o sentinta cu moartea. Viktor Orban: Ultimii 10 ani, cel mai reusit deceniu din Ungaria ultimului secol

In discursul sau despre starea natiunii, premierul maghiar Viktor Orban a comparat Tratatul de pace de la Trianon, prin care comunitatea internationala stabilea noile frontiere ale Ungariei dupa Primul Razboi.

Cel mai bogat om de pe planeta va fi finanta cu o suma record activitatile de combatere a schimbarilor climatice. Despre ce cifra este vorba

Jeff Bezos, directorul general executiv al companiei Amazon si totodata cel mai bogat om din lume, a pregatit suma de zece miliarde de dolari pentru finantarea cercetatorilor, a activistilor, organizatiilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )