Libnet.ro
UNICEF

22:45

Horoscop Minerva pentru luna octombrie. Zodiile care isi vor schimba destinul in aceasta perioada

B1 B1,
Horoscop Minerva pentru luna octombrie. Zodiile care isi vor schimba destinul in aceasta perioada

Horoscop. Astrologul Minerva a prezentat previziunile astrologice pentru luna octombrie. O luna care vine cu multe schimbari pentru unele zodiile. Unii nativi vor pune accent pe romantism, in timp ce altii sunt. continuă pe B1

Horoscopul banilor 5-11 octombrie. Zodiile care fac bani in aceasta saptamana. Cine va suferi

Este Luna plina in semnul Berbecului, eveniment astral care indeamna zodiile Berbec, Rac, Balanta si Capricorn sa traga linie ultimelor doua saptamani, fie ca este vorba despre segmentul profesional, financiar, social sau sentimental. Taur, vesti bune in ceea ce priveste cresterea veniturile. Horoscopul banilor 5-11 octombrie 2020 Berbec in perioada 5-11 octombrie ai nevoie de .

VIDEO Ce vezi nou in luna octombrie pe Netflix: lista completa a filmelor si serialelor

Netflix vine cu multe noutati in luna octombrie. Asa cum te-a obisnuit, sunt pentru toate gusturile. Netflix vine cu mai multe filme si seriale noi pentru luna octombrie. Unele sunt lansari.

Horoscopul dragostei. Zodiile care tradeaza in octombrie. Mare grija in aceste zile

In luna octombrie exista trei zodii care isi tradeaza marea dragoste. Te numeri si tu printre ele? Afla din articolul urmator care zodii isi tradeaza marea dragoste. Horoscopul dragostei. Zodiile care tradeaza in octombrie Berbec Despre nativa din zodia Berbec se spune ca cea mai putin loiala dintre toate semnele zodiacale. Ea se afla in .

Horoscop rune 5-11 octombrie 2020, cu Mihai Voropchievici. LEII dau lovitura, TAURII au protectie divina

Horoscop rune 5-11 octombrie 2020. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la emisiunea Adevaruri Ascunse, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru saptamana 5-11 octombrie 2020. Vesti bune pentru mai toate zodiile. Ne asteapta o saptamana plina.

Ministerul de Finante a programat imprumuturi de 5,06 miliarde de lei, in luna octombrie

Luna aceasta ajung la scadenta obligatiuni guvernamentale in valoare de 9,3 miliarde de lei Ministerul de Finante a planificat imprumuturi din piata interna in valoare de 5,06 miliarde de lei, in luna octombrie, pentru acoperirea deficitului bugetar si rostogolirea datoriei publice. Dupa ce in luna august ritmul imprumuturilor realizate de Finante a fost mai lent, in septembrie Ministerul de Finante s-a imprumutat cu 6,2 miliarde de lei pe piata interna, cu 37% peste volumul programat.

Luis Lazarus face praf vedetele din online! Chilotarese care isi imagineaza ca sunt influencerele lui peste prajit

Luis Lazarus a vorbit despre relatia pe care are o are cu iubita sa, Andreea Loulou, dar si-a dat cu parerea si despre vedetele din Romania care apar in spatiul online. Luis Lazarus face praf vedetele din online! Luis Lazarus a sarbatorit recent zece ani de relatie cu iubita sa. Cum de au rezistat atat .

HOROSCOP. Zodiile care te vor minti cu usurinta. Fereste-te de ele ca sa eviti o mare dezamagire - Mare atentie la Pesti

Toata lumea minte din cand in cand, insa patru zodii sunt cunoscute pentru minciunile pe care le spun pe banda rulanta. Daca unii oameni mint pentru a evita problemele, altora le sta in fire sa infloreasca adevarul doar pentru propriul amuzament.

Prognoza meteo: Cand vine toamna adevarata. Cat de frig se anunta, ce ne asteapta in luna octombrie

Toamna adevarata isi intra in drepturi. Se raceste in toata tara in urmatoarele doua saptamani, iar ploile vor pune stapanire pe majoritatea regiunilor. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), temperaturile minime vor scadea pana la 9 grade Celsius.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )