Libnet.ro
UNICEF

05:30

Luis Lazarus face praf vedetele din online! Chilotarese care isi imagineaza ca sunt influencerele lui peste prajit

Playtech Playtech,
Luis Lazarus face praf vedetele din online! Chilotarese care isi imagineaza ca sunt influencerele lui peste prajit

Luis Lazarus a vorbit despre relatia pe care are o are cu iubita sa, Andreea Loulou, dar si-a dat cu parerea si despre vedetele din Romania care apar in spatiul online. Luis Lazarus face praf vedetele din online! Luis Lazarus a sarbatorit recent zece ani de relatie cu iubita sa. Cum de au rezistat atat . continuă pe Playtech

Negoita o face praf pe Gabriela Firea. Ce a observat dupa 4 ani de mandat

Robert Negoita o face praf pe Gabriela Firea. Robert Negoita a observat dupa 4 ani de mandat ai Gabrielei Firea ca oameni sunt terorizati in trafic, terorizati de lipsa apei calde, ca nu aveau lumina noaptea pe strazi sau ca erau terorizati de tantari. Robert Negoita a rabufnit dupa 4 ani de mandat. Ce nu .

Gabriela Firea, despre esecul de la alegeri: Campania negativa si total mincinoasa din online ne-a afectat foarte mult. Eu am facut campanie pozitiva (VIDEO)

Fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca esecul sau in alegerile locale are legatura in mare parte cu ceea ce ea numeste campania negativa din online care ar fi fost dusa impotriva sa de.

GABRIELA FIREA: Campania negativa si total mincinoasa din online ne-a afectat pe mine si pe colegii de la sectoare

Primarul Capitalei Gabriela Firea, care a pierdut in fata candidatului dreptei Nicusor Dan cursa pentru un nou mandat, a declarat astazi ca atat ea, cat si colegii sai de la sectoare, au fost afectati de campania negativa si total mincinoasa din online, precizand ca ea a facut campanie pozitiva, in care si-a prezentat proiectele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )