Libnet.ro
UNICEF

00:07

HOROSCOP. Nativul din zodiac pe care nu trebuie sa il minti niciodata

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Nativul din zodiac pe care nu trebuie sa il minti niciodata

Nu vrea sa ii spui lucruri neadevarate despre el. Vrea sa fii sincer atunci cand te intreaba cum ii sta cu anumite haine sau mai ales daca are dreptate intr-o problema pe care ti-o expune in. continuă pe Antena3

HOROSCOP TAUR 2019. E anul in care trebuie sa va fixati un obiectiv persional, in aprilie-mai vin si banii

Este anul in care trebuie sa-si stabileasca foarte bine un obiectiv personal, sa tineasca si sa stie ca ala este obiectivul lor, ca trebuie sa-l urmeze. Se poate face acest lu.

HOROSCOP TAUR 2019. E anul in care trebuie sa va fixati un obiectiv personal, in aprilie-mai vin si banii

Este anul in care trebuie sa-si stabileasca foarte bine un obiectiv personal, sa tineasca si sa stie ca ala este obiectivul lor, ca trebuie sa-l urmeze. Se poate face acest lu.

Cine este recidivistul din Alba care a ucis cu bestialitate un tanar in fata unui club din Medias

Recidivistul din Alba care a injunghiat in noaptea de sambata spre duminica un tanar in fata unui club din Medias a beneficiat de 408 de zile castigate in urma aplicarii legii privind recursul.

COPRESEDINTA GRUPULUI VERZILOR DIN PE: Romania trebuie sa demonstreze angajament fata de lupta anticoruptie

Ska Keller, copresedinta grupului verzilor din Parlamentul European, spune ca Guvernul roman ar trebui sa profite de ocazia Presedintiei rotative a UE pentru a-si demonstra angajamentul fata de lupta impotriva coruptiei, pentru statul de drept si pentru valorile europene.

City-break intr-o statiune balneara din Romania: care e oferta si cat costa cazarea

Un city break intr-una din cele 34 de statiuni balneare din Romania inseamna relaxare si posibilitati de tratament. Pe langa locurile unde oamenii primesc tratamente cu namol si fac bai in ape minerale, exista mai multe hoteluri in care functioneaza.

Ford anunta o reforma ambitioasa a diviziei din Europa! Care sunt planurile companiei pentru fabrica din Craiova si cand va fi livrat primul model electrificat

Ford anunta planuri ambitioase pentru reformarea diviziei din Europa, dar Romania nu va fi afectata de reduceri, astfel ca la Craiova vor continua recrutarile, existand chiar posibilitatea ca in toamna sa.

Obiectul banal din dormitor care iti poate schimba radical viata sexuala

Megan Stubbs, sexolog siexpert in relatii, a explicat pentru Elite Daily, cum un simplu obiect pe care toti il avem in dormitor poate schimba viata sexuala. Potrivit lui Megan, perna este cea care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )