Libnet.ro
UNICEF

14:30

HOROSCOP pentru sanatate 2020, cu astrologul Mariana Cojocaru. Berbecii sunt afectati de forte malefice. Varsatorii pot avea probleme grave

Antena3 Antena3,
HOROSCOP pentru sanatate 2020, cu astrologul Mariana Cojocaru. Berbecii sunt afectati de forte malefice. Varsatorii pot avea probleme grave

HOROSCOP Mariana Cojocaru a prezetat, la Antena 3, horoscopul sanatatii pentru anul 2020. Anul 2020 din punct de vedere al sanatatii este unul cu marcaj foarte puternic si destuld e dur. Va fi pentru prima data cand vom avea 6 eclipse. Una e spre final de an, dar efectele se simt in 2020, urmatoarea e in ianuarie, iulie-iulie, apoi final de an. continuă pe Antena3

HOROSCOP Mariana Cojocaru pentru saptamana 29 decembrie - 4 ianuarie. Racii au blocaje, Berbecii au o saptamana plina de peripetii

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat previziunile astrale pentru ultimele zile din decembrie si inceputul lui ianuarie.

HOROSCOP complet IANUARIE 2020. incepe o perioada a schimbarilor pentru toate zodiile

Luna ianuarie 2020 aduce schimbari pentru toate zodiile. Iata la ce trebuie sa te astepti.

HOROSCOP DRAGOSTE IANUARIE 2020. Gemenii au parte de multa dragoste, Balantele isi intalnesc jumatatea

Prima luna de iarna a acestui an aduce noi cadouri in plan amoros. Horoscop lunar dragoste IANUARIE 2020 iti dezvaluie care sunt oportunitatile, provocarile sau situatiile de care avem nevoie de la Univers. Luna ianuarie se anunta intensa din punct de vedere astral. Afla in continuare cum se vor rasfrange acestea asupra vietii amoroase.

HOROSCOP dragoste IANUARIE 2020: Schimbari mari in toate relatiile de iubire - SAGETATORII stralucesc mai tare ca niciodata

Luna ianuarie 2020 aduce schimbari importante in vietile sentimentale ale tututor zodiilor. Iata ce ti s-a pregatit si tie.

Prognoza meteo pentru ianuarie 2020. Anuntul neasteptat al meteorologilor pentru prima luna a anului

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) anunta ca in prima luna din anul 2020 temperaturile vor avea valori mai ridicate decat media normala pentru aceasta perioada. O masa de aer cald va ajunge pe teritoriul Europei si, chiar daca se vor mai semnala ninsori, acestea nu vor fi insemnate cantitativ. Prognoza meteo pentru ianuarie 2020 Valul .

Simona Halep, decizie neasteptata pentru anul 2020. Schimbari importante in cariera ei

Indragita sportiva a anuntat ce urmeaza in cariera ei, pentru anul viitor, ce se apropie cu pasi repezi. Simona Halep a dezvaluit ce schimbari urmeaza sa aplice in anul 2020, dar si ca in mod cert acestea ii vor marca parcursul pe zgura. Vestile au sosit vineri, cand tenismena a participat la un eveniment de .

Guvernul a aprobat o hotarire privind registrul agricol pentru perioada 2020 - 2024

Executivul a aprobat, vineri, un proiect de hotarare privind registrul agricol pentru perioada 2020 - 2024, in conditiile in care actul normativ care a reglementat timp de cinci ani registrul agricol va expira la 31 decembrie, conform Mediafax.

HOROSCOP pentru 2020. Berbecii isi schimba jobul in aprilie, Taurii ai idei geniale abia in iulie

Anul 2020 se anunta plin de evenimente majore pe plan astral, astfel ca pentru unele zodii vor aparea noutati pe plan personal, precum o nunta sau nasterea unui copil, in timp ce pentru altele cariera primeaza.

HOROSCOP pentru 2020. Berbecii isi schimba jobul in aprilie, Taurii au idei geniale abia in iulie

Anul 2020 se anunta plin de evenimente majore pe plan astral, astfel ca pentru unele zodii vor aparea noutati pe plan personal, precum o nunta sau nasterea unui copil, in timp ce pentru altele cariera primeaza.

HOROSCOP SANATATE 2020: Probleme mari pentru cateva zodii. Ajung la spital

Anul 2020 va aduce probleme mari de sanatate pentru cateva semne zodiacale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )