Libnet.ro
UNICEF

14:00

Horoscop pentru saptamana 1-7 iunie. Berbecii sunt egoisti, Racii se simt agitati

Antena3 Antena3,
Horoscop pentru saptamana 1-7 iunie. Berbecii sunt egoisti, Racii se simt agitati

Horoscop. Iata horoscopul saptamanal 1-7 iunie 2020. Incepe o noua saptamana, prima din iunie si din vara 2020. Nici nu incepe bine ca ne si arata, in toata splendoarea sa, prima eclipsa: eclipsa de Luna plina in Sagetator. continuă pe Antena3

Horoscop. Zodiac chinezesc pentru saptamana 1-7 iunie. Bivolii au o saptamana aglomerata, Iepurii trebuie sa fie atenti la exagerari

Horoscop. Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 1-7 IUNIE 2020. Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistretului a fost inlocuit cu cel al Sobolanului de Metal.

Horoscop. Mesajele arhanghelilor pentru saptamana 1-7 iunie. Taurii trebuie sa ia o decizie, Fecioarele gasesc alinare

Horoscop. Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 1-7 IUNIE 2020. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 31 mai - 6 iunie. Leii au parte de schimbari, Capricornii trebuie sa fie atenti la sanatate

Horoscop. Astrologul Mariana Cojocaru prezinta previziunile astrologice pentru saptamana 31 mai - 6 iunie.

Horoscop rune 1-30 iunie 2020, cu Mihai Voropchievici. Sagetatorul e pe o pojghita de gheata, Vunjo apare la Varsator si le lumineaza luna

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru luna iunie.

Horoscop rune 1-30 iunie 2020, cu Mihai Voropchievici. Sagetatorul e pe o pojghita de gheata, Vunjo apare la Varsator si le lumineaza luna

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru luna iunie.

Horoscop rune pentru saptamana 1-7 iunie. Leii sunt preocupati de aspectul fizic, Capriconii fac calatorii

Horoscop. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 1-7 IUNIE 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Horoscop Minerva pentru saptamana 1-7 iunie. Leii comunica excelent, Capricornii sunt total schimbati

Horoscop. Astrologul Minerva anunta po saptamana plina de provocari pentru perioada 1-7 iunie.

Horoscop luna iunie. Taurii sunt inconjurati de emotii, Sagetatorii trebuie sa fie deschisi spre schimbare

Horoscop luna iunie. Iata horoscopul general al lunii IUNIE 2020. Uneori, viata are nevoie de rabdare. Si deseori, cele mai mari constientizari, salturi, schimbari de destin vin atunci cand asteptam, luam pauza si reflectam.

Horoscop. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 1 iunie. Gemenii primesc raspunsuri, Leii isi rezolva problemele

Horoscop. Iata pentru LUNI 1 IUNIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina.

10.000 de rezervari pe litoralul romanesc, in prima saptamana din iunie

Aproximativ 10. 000 de rezervari au fost deja efectuate de turisti in statiunile de pe litoralul romanesc, pentru prima saptamana din luna iunie, potrivit Federatiei Asociatiilor de Promovare Turistica FAPT).

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1945 seconds )