Libnet.ro
UNICEF

21:15

Horoscop. Relatiile zodiile care se vor destrama in aceasta vara

Antena3 Antena3,
Horoscop. Relatiile zodiile care se vor destrama in aceasta vara

Berbec si Balanta Desi este clar ca exista atractie intre acesti nativi, in vara 2018 vor decide sa puna capat relatiei. Berbecul este cel care ia mereu decizii in cadrul acestei relatii si este mai. continuă pe Antena3

Horoscop. Zodiile care se vor destrama in aceasta vara

Berbec si Balanta Desi este clar ca exista atractie intre acesti nativi, in vara 2018 vor decide sa puna capat relatiei. Berbecul este cel care ia mereu decizii in cadrul acestei relatii si este mai.

HOROSCOP. Cele mai norocoase zodii care isi vor gasi fericirea in aceasta vara

Berbec Cat de des participati la evenimentele corporatiei din care faceti parte sau la tot felul de prezentari? Da, poate fi extrem de plictisitor, dar acela este locul in care veti intalni persoana.

Zodiile care vor avea noroc in luna iunie: castiguri financiare, promovari si lansarea unor afaceri de succes

Marte in casa carierei face din aceasta luna cea mai dinamica perioada pentru trei dintre nativii zodiacului. Iunie le va aduce castiguri la care nici nu sperau, obtin recunoasterea publica si isi vor consolida pozitia la locul de munca.

Prognoza meteo pe trei luni. Cum va fi vremea in aceasta vara

Prognoza meteo pe trei luni. Meteorologii au facut publica prognoza pentru cele trei luni de vara. Vremea va fi calda, iar precipitatiile putine, avertizeaza specialistii. Meteorologul Alina Serban a venit cu.

7 sfaturi pentru parintii care vor sa isi invete copiii cum sa faca economii

Orice parinte ar trebui sa se gandeasca la educatia financiara a copilului sau si sa se asigure ca acesta este pregatit sa isi gestioneze cu responsabilitate fondurile in momentul in care devine activ financiar. O baza solida formata inca din primii.

METEO. Cum va fi vremea in urmatoarele doua saptamani. Zonele care vor fi lovite de furtuni la inceputul verii

Meteorologii au transmis prognoza meteo pentru intervalul curpins intre 28 mai 10 iunie. ANM anunta o incalzire treptata a vremii, dar vor exista si instabilitati atmosferice. Prezentam mai jos.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )