Libnet.ro
UNICEF

16:15

HOROSCOP 24 decembrie. Leii vor schimbari pe plan profesional. Berbecii primesc vesti bune

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 24 decembrie. Leii vor schimbari pe plan profesional. Berbecii primesc vesti bune

Iata care sunt previziunile astrale pentru ziua de 24 decembrie:. continuă pe Antena3

HOROSCOP 21 DECEMBRIE. Taurii sunt creativi, Leii fac planificari

Iata horoscopul zilei de azi SAMBATA 21 DECEMBRIE 2019; Venus proaspat mutata in Varsator se conecteaza azi cu Chiron, micul astru vindecator al ranilor noastre sufletesti dar si cu Uranus cel rebel ; Marte are legaturi cu Pluto azi si avem si solstitiul de iarna iata un weekend pe care nu il vom uita usor ! Cu Luna intrand in profundul Scorpion, nu avem unde sa ne ascundem acum. Este timpul pentru upgradari majore pe toate fronturile.

Marius Moga si sotia, de invidiat in plan profesional. Cu ce se ocupa Bianca Lapuste

Marius Moga a avut norocul sa-si gaseasca aleasa inimii dupa o relatie esuata si dupa mai multe incercari. Bianca a fost tanara alaturi de care si-a gasit linistea si alaturi de care si-a intemeiat o familie. Ce meserie are aceasta? Ce meserie are Bianca Lapuste, sotia lui Marius Moga? Bianca Lapuste a devenit mama extrem .

HOROSCOP rune 24 decembrie. Sagetatorii fac o descoperire majora, Gemenii au putere

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MARTI 24 decembrie 2019.

HOROSCOP 23 DECEMBRIE. Berbecii organizeaza lucruri, Sagetatorii sunt conservatori

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 23 DECEMBRIE 2019; Soarele si-a inceput sezonul prn Capricorn de unde ne va insoti la trecerea dintre ani iar astazi are o cuadratura mai delicata pentru noi cu Chiron, micul astru responsabil cu vindecarea ranilor noastre sufletesti. Sa fim atenti la anumite stari ce pot aparea la unii dintre noi. Poate suntem mai obositi, epuizati, poate cineva ne apasa butoane si reactionam cu vechi rani pe subiecte pe care nu le-am fi dorit activate din nou.

HOROSCOP 20 DECEMBRIE. Gemenii trebuie sa scape de pasivitate, Pestii raman cu picioarele pe pamant

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 20 DECEMBRIE 2019; astazi, Venus intra in Varsator. Planeta iubirii, relatiilor, armoniei, frumusetii, banilor pleaca din Capricorn si ajunge in detasatul Varsator, zodia pentru care dragostea inseamna mai intai prietenie. Sub aceasta noua energie vom petrece sarbatorile de iarna si vom intra in anul special 2020. Venus a mai fost in Varsator in primavara.

HOROSCOP. Mesaje de la arhangheli pentru saptamana 23-29 decembrie. Leii au multe lucruri bune de implinit, Pestii au parte de succes

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 23-29 decembrie 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

HOROSCOP 21 decembrie, cu Camelia Patrascanu. Taurii au nevoie de tandrete. Leii trebuie sa aiba grija cu sanatatea

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat sambata, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 21 decembrie. Trebuie sa ne purtam de grija si sa ne rasfatam cat putem. Atentie la excese.

HOROSCOP 22 decembrie. Balantele primesc o veste buna pe plan financiar

Horoscop zilnic, 22 decembrie 2019.

HOROSCOP 22 decembrie 2019. Berbecii primesc dragoste, Gemenii trebuie sa asculte

Horoscop zilnic dragoste. Iata horoscopul zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 22 DECEMBRIE 2019; ingerii iubirii sunt intotdeauna aproape si iti pot arata simbolic dragostea, aprecierea si suportul lor.

HOROSCOP 22 decembrie. Racii au o zi plina de oportunitati. Fecioarele primesc vesti bune

Iata ce prezic astrele pentru ziua de 22 decembrie:.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )