Libnet.ro
UNICEF

11:30

HOROSCOP rune pentru 28 septembrie. Leii au parte de noi inceputuri, Capricornii trebuie sa faca alegeri dificile

Antena3 Antena3,
HOROSCOP rune pentru 28 septembrie. Leii au parte de noi inceputuri, Capricornii trebuie sa faca alegeri dificile

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru SAMBATA 28 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata Jera inversata) : Jera este runa succesului si a. continuă pe Antena3

HOROSCOP rune pentru 25 septembrie. Varsatorii simt nevoia de schimbare, Gemenii trebuie sa fie precauti

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 25 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata HAGALAZ. Semnificatie : PERTURBARE. Poate ca te gasesti inconjur.

HOROSCOP special. Luna noua in Balanta, 28 septembrie. Leii ar trebui sa se relaxeze in natura, Gemenii sunt plini de idei

Sezonul zodiei Balantei 2019 a inceput, toamna a inceput oficial pe 23 septembrie o data cu echinoctiul de toamna iar ultimul eveniment al Lunii pentru prima luna de toamna are loc sambata 28 septembrie cand.

HOROSCOP rune 27 septembrie. Balantele trebuie sa se fereasca de decizii impulsive, Gemenii se asteapta la rezultate imediate

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru VINERI 27 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata ISA cu fata in sus). Este un timp in care sa vezi si alte oportun.

HOROSCOP rune 26 septembrie. Balantele isi examineaza noile parteneriate, Pestii primesc mesaje divine

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru JOI 26 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata FEHU. Defineste cu claritate ce iti doresti cu adevarat. Este.

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE. Vesti mult asteptate pentru nativii unei zodii! Succesul este aproape!

Horoscop 28 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de sambata. Horoscop Berbec. Chiar daca nu ai curaj sa spui chiar acum, pe loc, ca planul la care visezi este in totalitate realizabil, nu te lua.

HOROSCOP Minerva pentru saptamana in curs. Varsatorii au parte de momente extraordinare, Fecioarele se gandesc doar la bani

Astrologul Minerva a prezentat previziunile astrologice pentru saptamana in curs. Iata pe scurt previziunile pentru fiecare zodie. Berbec:Berbecii sunt preocupati de problemele.

Prognoza meteo ANM pentru sambata, 28 septembrie. Ce anunta meteorologii?

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza meteo. Cum va fi vremea sambata, 28 septembrie, si care este situatia in fiecare reigune? Iata prognoza pentru toate regiunile si codurile anuntate de ANM! Prognoza meteo ANM pentru sambata, 28 septembrie Conform specialistilor, maximele nu vor depasi 20 de grade Celsius, iar .

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE. Leii trebuie sa ia o decizie capitala, Gemenii au ajuns la un final de drum

Berbec. Fa un efort sa duci azi la indeplinire un proiect ce se apropie de sfarsit. Oricum nici putere nu mai ai, deci ar fi bine sa te eliberezi odata de sarcina! Esti.

HOROSCOP DRAGOSTE pentru saptamana 23-29 septembrie. Racii trebuie sa evite conflictele in cuplu, Sagetatorii sunt intr-un punct de stagnare

Iata horoscopul dragostei pentru 23-29 septembrie 2019, saptamana echinoctiului de toamna, a debutului sezonului Balanta si a Lunii Noi in Balanta este timpul sa ne recalibram sistemele.

HOROSCOP weekend 27 - 29 septembrie 2019. Luna Noua iti creste sansele in dragoste, e nevoie de blandete

Iata horoscopul weekend de dragoste 27-29 septembrie 2019 , ultimul al acestei luni si primul al sezonului oficial de toamna ce a inceput o data cu echinoctiul de toamna din 23 septembrie si cu intrarea Soarelu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )