Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE. Vesti mult asteptate pentru nativii unei zodii! Succesul este aproape!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 28 SEPTEMBRIE. Vesti mult asteptate pentru nativii unei zodii! Succesul este aproape!

Horoscop 28 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de sambata. Horoscop Berbec. Chiar daca nu ai curaj sa spui chiar acum, pe loc, ca planul la care visezi este in totalitate realizabil, nu te lua. continuă pe Antena3

HOROSCOP 26 septembrie. Zodia care se pregateste pentru un eveniment important

HOROSCOP 26 septembrie Berbec Ai nevoie de unele garantii atunci cand vine vorba de iubire, de parca partenerul nu ti-ar inspira, cel putin azi, prea multa incredere. Vrei sa stati de vorba foarte serios.

HOROSCOP rune pentru 28 septembrie. Leii au parte de noi inceputuri, Capricornii trebuie sa faca alegeri dificile

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru SAMBATA 28 septembrie 2019. ETALARE RUNE pentru BERBEC Runa etalata Jera inversata) : Jera este runa succesului si a.

HOROSCOP special. Luna noua in Balanta, 28 septembrie. Leii ar trebui sa se relaxeze in natura, Gemenii sunt plini de idei

Sezonul zodiei Balantei 2019 a inceput, toamna a inceput oficial pe 23 septembrie o data cu echinoctiul de toamna iar ultimul eveniment al Lunii pentru prima luna de toamna are loc sambata 28 septembrie cand.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE. Balantele sunt pline de afectiune, Capricornii sunt rigizi

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 27 SEPTEMBRIE 2019; Luna este in Fecioara si devine din ce in ce mai neagra, incheind maine un nou ciclu de 28 zile, iar azi Saturn se pregateste sa.

HOROSCOP 26 septembrie, cu Camelia Patrascanu. Fecioarele sunt inspirate, Capricornii au nevoie sa se consulte cu un specialist

Munca, munca si iar munca, mai ales dupa-amiaza HOROSCOP BERBEC. Au idei foarte originale, nu toata lumea le intelege, dar trebuie sa-si urmeze flerul. Se anunta o zi.

HOROSCOP 27 SEPTEMBRIE. Cad bani din cer pentru una dintre zodii!

Horoscop 27 septembrie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de vineri. Horoscop 27 septembrie Berbec E un moment excelent pentru a te apropia cu delicatete de cei dragi si a-i sprijini cu ceva ce au nevoie.

HOROSCOP 26 SEPTEMBRIE. Sagetatorii trebuie sa-si evalueze relatiile, Varsatorii trebuie sa aiba grija la situatiile delicate

Iata horoscopul zilei de azi JOI 26 SEPTEMBRIE 2019; Mercur, planeta vorbirii si gandirii, este in cuadratura cu Pluto inca retrograd pana pe 3 octombrie in Capricorn si acest aspect astral.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE. Fecioarele trebuie sa se bazeze astazi pe intuitie, Taurii au o atitudine foarte pozitiva

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 25 SEPTEMBRIE 2019; astazi, Venus planeta relatiilor este in cuadratura cu durul, seriosul si karmicul Saturn iar relatiile devin hiper-serioase acum. Saturn.

HOROSCOP 24 SEPTEMBRIE. Gemenii trebuie sa aiba incredere in ei, Pestii sunt sfatuiti sa aiba grija ce spun

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 24 SEPTEMBRIE 2019; de ieri a inceput sezonul Balantei si a avut loc si echinoctiul de toamna, deci oficial suntem in toamna ! Ca prim cadou al rodnicei.

HOROSCOP 25 SEPTEMBRIE. Leii trebuie sa ia o decizie capitala, Gemenii au ajuns la un final de drum

Berbec. Fa un efort sa duci azi la indeplinire un proiect ce se apropie de sfarsit. Oricum nici putere nu mai ai, deci ar fi bine sa te eliberezi odata de sarcina! Esti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )