Libnet.ro
UNICEF

01:05

Horoscop saptamanal 24-30 iunie. Schimbari majore pentru Capricorni

Adevărul Adevărul,
Horoscop saptamanal 24-30 iunie. Schimbari majore pentru Capricorni

Saptamana 24-30 iunie 2019 aduce pentru Gemeni si Sagetatori vesti bune la locul de munca, iar pentru Balante o noua iubire. Capricornii vor face schimbari majore! Vezi ce au rezervat atrele fiecarei zodii in parte pentru ultima saptamana a lunii iunie. continuă pe Adevărul

Horoscop SAPTAMANAL general 17-23 iunie 2019. Ceas de RASCRUCE la jumatatea lui 2019 ! Plus Luna plina, solstitiu, retrograd nou si CONTRASTE MARI!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 24-30 iunie 2019 , in care facem cunostinta pe 2019 cu noua energie adusa de Mercur ce se instaleaza in zodia Leu si intra in zona de umbra retrograda dar si cu noile.

PSD anunta schimbari majore in Legea adoptiei, dupa cazul din Baia de Arama. Cat de complicat va fi

Cazul fetitei din Baia de Arama, care a fost ridicata cu forta de un procuror in urma unei sentinte judecatoresti, continua sa faca valva. PSD anunta schimbari majore in Legea adoptiei, care ar urma sa fie imbunatatita. Anuntul a fost facut de Lia Olguta Vasilescu. Cum va arata Legea adoptiei daca va fi adoptata Secretarul .

HOROSCOP DRAGOSTE 23 IUNIE. Taurii trebuie sa fie rabdatori, Berbecii sunt nevoiti sa preia controlul asupra vietii lor sentimentale

Iata horoscop zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, DUMINICA 23 iunie 2019; iubirea este o energie, o vibratie de o anumita frecventa. Ca sa atragem, mentinem si daruim.

HOROSCOP DRAGOSTE 22 IUNIE. Gemenii au presiune in cuplu, Berbecii isi gasesc preche

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, SAMBATA 22 IUNIE 2019. Dupa ziua intensa de ieri, care a dat startul unei noi energii pentru toata lumea, iata ca si Luna se aliniaza acestui trend.

HOROSCOP DRAGOSTE 21 IUNIE. Trei evenimente astrale importante! Berbecii petrec timp in compania partenerului, Gemenii sunt posesivi

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 21 IUNIE 2019. Astazi este o zi importanta cu trei evenimente mari in astrologie si astronomie. Astazi are loc solstitiul de vara 2019 si.

HOROSCOP. Neptun retrograd 2019, 21 iunie 27 noiembrie. Schimbari dramatice pentru zodii! Taurii trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant, Gemenii sa se simta in siguranta

Neptun, a opta planeta de la Soare, este in stationare retrograda pe acest an intre 21 iunie si 27 noiembrie. Neptun este planeta spiritualitatii, viselor si iluziilor si marea planeta albastra este.

HOROSCOP 25 IUNIE. Succes total pentru una dintre zodii

Horoscop 25 iunie. Iata ce ne rezerva astrele pentru ziua de marti. Horoscop Berbec. Sefii te cam critica iar clientii sunt cam nemultumiti de serviciile pe care le prestezi, desi tu faci tot posibilul sa.

CALENDAR ORTODOX 24 IUNIE. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul este praznuita pe 24 iunie. Aceasta sarbatoare este cunoscuta in popor si sub denumirea de Sanziene sau Dragaica. Sfantul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )