Libnet.ro
UNICEF

20:30

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2019. Taurii fac o schimbare importanta in viata lor

Antena3 Antena3,
HOROSCOP SEPTEMBRIE 2019. Taurii fac o schimbare importanta in viata lor

Potrivit horoscopului Taurului din luna septembrie 2019, te concentrezi pe imbunatatirea starii tale de sanatate, nazuiesti sa iti pui intr-o masura sporita in valoare timpul si abilitatile, ai. continuă pe Antena3

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2019. Ploua cu bani pentru nativii unei zodii

Reperele majore ale horoscopului Pestilor din luna septembrie 2019 sunt o explorare benefica a lumii tale interioare, cresterea popularitatii tale din sfera sociala, un ajutor consistent d.

Schimbare importanta la Stirile PRO TV. Cosmin Stan trece la carma, in weekend. Ce se intampla cu Andreea Esca

Cosmin Stan va prezenta Stirile PRO TV din weekend, de la ora 7:00. Reprezentantii postului de televiziune anunta ca prezentatorul va face cuplu cu Andreea Marinescu sau Lavinia Petrea. Andreea Esca va prezenta in continuare stirile din timpul saptamanii. Cosmin Stan va prezenta Stirile PRO TV din weekend Cosmin Stan a prezentat Observatorul de weekend .

HOROSCOP general pentru saptamana 26 august 1 septembrie 2019. Balantele corecteaza greseli, Sagetatorii sunt foarte aroganti

Iatahoroscopul pentru saptamana 26 august 1 septembrie 2019, ultima saptamana a verii 2019 care pleaca intr-un adevarat regal astral, un spectacol in toata puterea cuvantului, dand stafeta unei.

webPR: Masuri de modificare a traficului in Comuna Mogosoaia 31 August - 2 Septembrie 2019

Pentru a facilita fluidizarea traficului si a evita eventuale blocaje, reprezentantii autoritatilor anunta aplicarea unor restrictii de circulatie in Comuna Mogosoaia. Acestea vor fi valabile intre 31 august incepand cu ora 08:00 pana pe 2 septembrie 2019 ora 00:00. in acest interval se va desfasura festivalul Fall In Love la Palatul Mogosoaia.

22 septembrie 2019 - Ziua fara autoturisme in Bucuresti. Lista arterelor pe care nu se va circula

Ziua de 22 septembrie 2019 va fi desemnata ca fiind Ziua fara autoturisme in Municipiul Bucuresti, potrivit unui proiect de hotarare adoptat marti de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Astfel, intre orele 9:00 si 17:00, se interzice circulatia vehiculelor cu motor, inclusiv LPG, vehiculele electrice cu 2,3 sau 4 roti in arealul: Bulevardul Decebal de la strada Dristorului pana la Piata Alba Iulia, Bulevardul Unirii de la Piata Alba Iulia pana la Piata Constitutiei, fara afectarea traficului pe Bulevardul Libertatii, iar la intersectia cu Strada Dristorului cu Bulevardul Decebal se va asigura traversarea acestuia.

HOROSCOP 28 AUGUST. Taurii sunt pregatiti sa-si condimenteze viata, Capricornii sunt pe punctul de a-si indeplini visele

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 28 AUGUST 2019; saptamana aceasta ne promite o cascada de aspecte astrale numite trigon intre Uranus, planeta rebela, imprevizibila si aducatoare de schimbari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )