Libnet.ro
UNICEF

15:00

HOROSCOP special. Eclipsa partiala de Luna plina in Capricorn. Sagetatorii se gandesc la bani, Taurii au aspiratii academice

Antena3 Antena3,
HOROSCOP special. Eclipsa partiala de Luna plina in Capricorn. Sagetatorii se gandesc la bani, Taurii au aspiratii academice

Ne aflam in plin sezon al eclipselor verii 2019, cu sase planete retrograde la acest moment. Marti 16 iulie are loc a doua eclipsa a verii, cea partiala de Luna plina in Capricorn ce poate fi vazuta si de pe. continuă pe Antena3

Eclipsa partiala de Luna, vizibila in Romania in noaptea de marti spre miercuri

O eclipsa partiala de Luna, vizibila din tara noastra daca cerul este senin sau printre nori, va avea loc in noaptea de marti spre miercuri, conform news. ro.

Eclipsa partiala de Luna, vizibila in Romania in noaptea de marti spre miercuri

O eclipsa partiala de Luna, vizibila din tara noastra daca cerul este senin sau printre nori, va avea loc in noaptea de marti spre miercuri.

O eclipsa partiala de Luna pentru a sarbatori 50 de ani de la prima misiune in care omul a pasit pe suprata satelitului natural al Pamantului

La 50 de ani de la lansarea misiunii Apollo 11, pe 16 iulie 1969, Luna va oferi marti o eclipsa partiala pentru o mare parte a pamantenilor, relateaza AFP.

HOROSCOP. Cum sunt afectate zodiile de eclipsa partiala de Luna Plina. Balantele au parte de intalniri fierbinti, pentru Pesti emotiile vor fi intensificate

Daca iti privesti viata sentimentala la acest moment prin ochelari cu lentila rozalie, aceasta nuanta se poate schimba atunci cand Luna devine plina si are loc si eclipsa partiala de Luna pe data de marti 16 iu.

Eclipsa de luna, vizibila din Romania in noaptea de marti spre miercuri

In noaptea de marti spre miercuri se va produce o eclipsa partiala de Luna, vizibila in totalitate d.

Horoscop SAPTAMANAL general 15-21 IULIE 2019. A doua eclipsa a verii: relatiile testate la maxim, modificari socante de viata! Centurile de siguranta puse?

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 15-21 iulie 2019; avem cea de-a doua eclipsa a acestei veri. Este vorba de eclipsa partiala de Luna plina in Capricorn de marti 16 iulie iar intreaga atmosfera a saptamanii.

HOROSCOP saptamana 15-21 iulie. Scorpionii sunt la un pas sa creeze haos in viata lor, Varsatorii sunt agitati

Iata horoscopul saptamanal 15-21 iulie 2019; avem cea de-a doua eclipsa a acestei veri. Este vorba de eclipsa partiala de Luna plina in Capricorn de marti 16 iulie iar intreaga atmosfera a saptamanii se.

HOROSCOP 16 IULIE. Leii au o stare de bine si muncesc mult, Varsatorii sunt intelepti

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 16 IULIE 2019; astazi este ziua eclipsei partiala de Luna plina in Capricorn, cea de-a doua eclipsa a verii 2019 ! Are loc in cursul noptii de 16 spre 17 iulie.

Eclipsa de Luna vizibila din Romania: la cat sa fii atent ca sa n-o ratezi

Eclipsa de Luna din aceasta seara va fi una partiala. Asta nu inseamna ca fenomenul nu va fi unul spectaculos. Partea buna e ca va putea fi observata si din Romania. UPDATE:Eclipsa de.

ECLIPSA DE LUNA vine peste noi: Efectele TERIBILE ale fenomenului care va avea loc in scurt timp

E eclipsa de luna in noaptea demarti spre miercuri siva fi vizibila si in Romania! LACRIMI AMARE iN SHOWBIZ! DIN PACATE, MIHAI CONSTANTINESCU.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2498 seconds )