Libnet.ro
UNICEF

13:15

Horoscop special. Luna plina in Sagetator. Taurii trebuie sa se bazeze pe intuitie, Scorpionii se simt nesiguri

Antena3 Antena3,
Horoscop special. Luna plina in Sagetator. Taurii trebuie sa se bazeze pe intuitie, Scorpionii se simt nesiguri

Horoscop. Vineri, 5 iunie 2020, va avea loc eclipsa de Luna plina in Sagetator. Este o eclipsa de Luna prin penumbra si va fi a doua dintre cele patru eclipse de Luna ale anului 2020. In Romania, eclipsa va fi vizibila in partea de sud est centrul si rasaritul Campiei Romane si Dobrogea), dar si in partea de nord, central si de vest, DUPA rasaritul Lunii. continuă pe Antena3

Luna plina in Sagetator, 5 iunie 2020. Nori negri pentru doua zodii. Cine are noroc la bani

Luna plina in Sagetator vine pe 5 iunie cu vesti proaste pentru mai multe zodii, dar aduce si sperante pentru altele. Daca unele zodii isi vad planurile naruite, altele se pregatesc sa renasca parca din propria cenusa. Horoscop 5 iunie, influentat puternic de Luna plina in Sagetator Berbec Nativii nascuti sub semnul zodiacal al Berbecului .

Horoscop rune luna iunie. Gemenii fac pasi spre un nou inceput, Varsatorii au parte de noroc

Horoscop rune luna iunie. Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna IUNIE 2020. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

Horoscop tarot luna iunie. Gemenii sunt invaluiti in mister, Fecioarele sunt precaute

Horoscop tarot luna iunie. Luna IUNIE 2020 se anunta una bogata pentru toate zodiile. Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

Horoscop special: Ultimele trei saptamani cu Marte in Pesti. Gemenii devin autoritari, Scorpionii trec printr-o perioada romantica

Horoscop. Razboinicul, puternicul, impulsivul si energicul MARTE a intrat in Pesti din 13 mai si va ramane aici pana in 27 iunie 2020 intr-un context astral deosebit. S-a schimbat directia karmica cosmica, prin schimbarea pozitiei Nodurilor Lunare, punctele de eclipsa pe axa Gemeni-Sagetator ; Jupiter, Pluto, Saturn si Venus vor fi retrograde peste acest nou tranzit al lui Marte.

Horoscop 2 iunie. Taurii trebuie sa fie in priza, Leii au parte de emotii haotice

Horoscop 2 iunie. Iata horoscopul zilei de azi MARTI 2 IUNIE 2020. Iubaretii Venus si Marte sunt pe cale sa se intalneasca. Si ce imbrastisare pasionala! Venus, in miscare retrograde, nu are magia sa obisnuita. Ii lipsesc toate accesoriile si nu ii prea arde de jocuri in dragoste.

Horoscop special: Ultimele trei saptamani de Venus retrograd in Gemeni. Racii simt nevoia izolarii, Balantele pornesc intr-o calatorie

Horoscop. Venus, planeta responsabila de iubire, frumos, relatii, armonie, arta, belsug, aproape si-a terminat miscarea retrograda in 2020. Ea se misca astfel dede 40 zile, incepand din 13 mai si pana pe 25 iunie 2020.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )