Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOROSCOP special de Ziua indragostitilor. Berbecii au parte de o iesire romantica, Gemenii sunt plini de afectiune

Antena3 Antena3,
HOROSCOP special de Ziua indragostitilor. Berbecii au parte de o iesire romantica, Gemenii sunt plini de afectiune

Ziua indragostitilor 2020 sta sub contextul astral special pentru iubire, dat de cele doua planete care guverneaza amorul Marte si Venus. Marte da dorinta sexuala, in timp ce Venus aduce sentimentul de dragoste in cuplu. Acum, Venus se afla in Berbec, iar Marte in Sagetator. continuă pe Antena3

Horoscop de Valentines Day. Trei cupluri de zodii care se despart inainte de Ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor se apropie cu pasi repezi, insa nu toti vor fi inconjurati de inimioare rosii si trandafiri. Din punct de vedere astral, exista cateva cupluri de zodii predispuse la lacrimi si suspine chiar inainte de Valentines Day.

Teatru gratuit si acces la cabina foto de Ziua indragostitilor, la Targoviste

Cuplurile vor fi in centrul atentiei de Ziua indragostitilor Valentine`s day), in fosta Cetate de Scaun a Tarii Romanesti. Primaria Targoviste si Teatrul Tony Bulandra le ofera indragostitilor posibilitatea de a se fotografia gratuit, cu ajutorul unei cabine foto.

Valentines Day. Ce cadouri sa faci de Ziua indragostitilor persoanei iubite

Valentines Day sau Ziua indragostitilor a devenit o sarbatoare de care romanii au inceput sa tina cont. Astfel, ca pe 14 februarie, indragostitii isi fac cadouri.

Ziua indragostitilor. Traditii si obiceiuri de Valentines Day. Ce este strict interzis sa faci in aceasta zi

Pe 14 februarie, lumea intreaga sarbatoreste Ziua indragostitilor sau Valentines Day. Cu aceasta ocazie, indragostitii isi ofera unul altuia cadouri.

Psiholog: Ziua indragostitilor incurajeaza falsitatea, minciuna si consumerismul

Potrivit psihologului Andra Tanasescu, Ziua indragostitilor are mai putine beneficii decat efecte adverse, deoarece incurajeaza mai degraba falsitatea, minciuna si grandomania.

Cum sa nu te lasi coplesit de singuratate de Ziua indragostitilor

Stim cu totii ca tocmai atunci cand suntem singuri ni se pare ca toata lumea este intr-o relatie si vedem, mai mult ca oricand, toate cuplurile mergand fericite de mana. Ziua indragostitilor are darul de a amplifica acest fenomen, cu toate inimioarele, dulcegariile si pozele frumoase care ne inconjoara.

Micile decoratiuni care fac diferenta de Ziua indragostitilor surprindeti-va partenerul cu un decor senzual

Valentines Day vine cu mai multa iubire si senzualitate, fiind o inspiratie pentru cuplurile care doresc sa marcheze intr-un mod special dragostea pe care si-o impartasesc.

HOROSCOP special. Cele mai norocoase zodii in 2020? Taurii fac schimbari, Leii sunt plini de vitalitate

Va fi anul 2020 anul tau norocos? Poate ca zodia ta este in fruntea listei zodiilor norocoase ale acestui an special ! Sigur ca norocul este dupa cum si-l face omul, insa o mana de ajutor prinde bine mereu. In astrologie fiecare planeta are propriile sale caracteristici ce ne pot influenta aici pe Pamant. Astfel, asa cum deja stim, de cate ori vorbim despre noroc, vorbim despre Jupiter.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )