Libnet.ro
UNICEF

15:01

Micile decoratiuni care fac diferenta de Ziua indragostitilor surprindeti-va partenerul cu un decor senzual

Adevărul Adevărul,
Micile decoratiuni care fac diferenta de Ziua indragostitilor surprindeti-va partenerul cu un decor senzual

Valentines Day vine cu mai multa iubire si senzualitate, fiind o inspiratie pentru cuplurile care doresc sa marcheze intr-un mod special dragostea pe care si-o impartasesc. continuă pe Adevărul

Horoscop de Valentines Day. Trei cupluri de zodii care se despart inainte de Ziua indragostitilor

Ziua indragostitilor se apropie cu pasi repezi, insa nu toti vor fi inconjurati de inimioare rosii si trandafiri. Din punct de vedere astral, exista cateva cupluri de zodii predispuse la lacrimi si suspine chiar inainte de Valentines Day.

Valentines Day. Ce cadouri sa faci de Ziua indragostitilor persoanei iubite

Valentines Day sau Ziua indragostitilor a devenit o sarbatoare de care romanii au inceput sa tina cont. Astfel, ca pe 14 februarie, indragostitii isi fac cadouri.

HOROSCOP special de Ziua indragostitilor. Berbecii au parte de o iesire romantica, Gemenii sunt plini de afectiune

Ziua indragostitilor 2020 sta sub contextul astral special pentru iubire, dat de cele doua planete care guverneaza amorul Marte si Venus. Marte da dorinta sexuala, in timp ce Venus aduce sentimentul de dragoste in cuplu. Acum, Venus se afla in Berbec, iar Marte in Sagetator.

Cum sa nu te lasi coplesit de singuratate de Ziua indragostitilor

Stim cu totii ca tocmai atunci cand suntem singuri ni se pare ca toata lumea este intr-o relatie si vedem, mai mult ca oricand, toate cuplurile mergand fericite de mana. Ziua indragostitilor are darul de a amplifica acest fenomen, cu toate inimioarele, dulcegariile si pozele frumoase care ne inconjoara.

Teatru gratuit si acces la cabina foto de Ziua indragostitilor, la Targoviste

Cuplurile vor fi in centrul atentiei de Ziua indragostitilor Valentine`s day), in fosta Cetate de Scaun a Tarii Romanesti. Primaria Targoviste si Teatrul Tony Bulandra le ofera indragostitilor posibilitatea de a se fotografia gratuit, cu ajutorul unei cabine foto.

Ziua indragostitilor. Traditii si obiceiuri de Valentines Day. Ce este strict interzis sa faci in aceasta zi

Pe 14 februarie, lumea intreaga sarbatoreste Ziua indragostitilor sau Valentines Day. Cu aceasta ocazie, indragostitii isi ofera unul altuia cadouri.

Psiholog: Ziua indragostitilor incurajeaza falsitatea, minciuna si consumerismul

Potrivit psihologului Andra Tanasescu, Ziua indragostitilor are mai putine beneficii decat efecte adverse, deoarece incurajeaza mai degraba falsitatea, minciuna si grandomania.

Care este diferenta dintre zaharul brun, zaharul alb si zaharul brut

Care este diferenta dintre zaharul brun, zaharul alb si zaharul brut. Daca pana acum nu ai citit eticheta de pe punga de zahar, cand ti-ai facut cumparaturile, cu siguranta, de acum, o vei face. Iata.

Cele mai tari mesaje de Valentines Day. Surprinde-ti persoana iubita de Ziua indragostitilor cu un mesaj original

Un mesaj de Valentines Day bine ales poate face diferenta intre o zi de milioane si una demna de uitat.

Cum invingem singuratatea de Ziua indragostitilor?

Valentine`s Day este o zi speciala pentru unii, un motiv de depresie sau anxietate pentru altii; o zi, un obicei, un moment frumos, insa trecator ca orice zi sau clipa din viata noastra. Ce fac in astfel de zile persoanele care sunt singure? De obicei stau inchise in casa si in sine si isi plang de mila.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )