Libnet.ro
UNICEF

15:00

HOROSCOP. Topul celor mai norocoase zodii

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Topul celor mai norocoase zodii

Locul 1 - Leu 23 iulie - 22 august) in acest top al celor mai norocoase zodii, Leii sunt pe locul intai deoarece au noroc cu carul, de aceea uneori nu stiu sa-l aprecieze. Lamentarile nu-si au rostul pentru ca. continuă pe Antena3

Romania lipseste din topul celor mai mari 500 de afaceri de familie din lume

Nicio afacere din Romania nu se regaseste in topul celor mai mari 500 de afaceri de familie din lume, analizate de EY in clasamentul global Global Family Business Index 2019.

Digisport Simona Halep, n topul celor mai elegante aparitii ale saptamnii. Cine este pe primul loc

Simona Halep a avut o aparitie de senzatie la petrecerea jucatoarelor ce a avut loc cu ocazia turneului de la Dubai. Astfel, numarul 2 WTA a purtat o rochie superba de culoare rosie, ce a strans mii de aprecieri pe retelele de socializare.

HOROSCOP. Cele mai ghinioniste zodii in dragoste! Sunt ocolite de adevarata iubire

Cu totii vrem sa fim iubiti, dar exista nativi din unele zodii care ascund suferinte mari, varsa lacrimi amare Dragostea este una dintre cele mai mari fericiri in viata, insa cand vine vorba de.

HOROSCOP. Atentie! Acestea sunt cele mai materialiste zodii!

Leu - Cand are bani putini, vrea sa faca bani multi. Cand are bani multi, vrea sa faca si mai multi. Leul se numara cu siguranta printre zodiile materialiste ale horoscopului european. Este practic si realist, ii place s.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 26 februarie. Gemenii trebuie sa scape de teama, Taurii trebuie sa gandeasca pozitiv

Iata pentruMARTI 26 FEBRUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 25 februarie. Taurii au nevoie de romantism, Gemenii au parte de iubire neconditionata

Iata pentruLUNI 25 FEBRUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 24 februarie. Gemenii trebuie sa simta bucurie in tot ceea ce fac, Taurii trebuie sa-si asume responsabilitatile

Iata pentruDUMINICA 24 FEBRUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest.

3 obiceiuri sanatoase ale celor mai excentrici antreprenori de succes

Uneori, poate fi dificil sa facem schimbari pozitive in stilul nostru de viata, chiar daca acestea sunt esentiale pentru succesul sau sanatatea noastra. Ca sa fii mai motivat, poti lua drept exemple sau chiar modele anumite persoane de succes, care.

Somnul si lupta impotriva infectiilor. Rezultatele suprinzatoare ale celor mai recente studii

Cele mai recente studii au scos in evidenta faptul ca somnul ajuta corpul mai mult decat ne dam seama. Acesta ar ajuta corpul inclusiv impotriva infectiilor, pentru ca imbunatateste capacitatea unor celule ale sistemului imunitar de a se atasa tintelor, arata cele mai noi studii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2541 seconds )