Libnet.ro
UNICEF

05:00

HOROSCOP. Atentie! Acestea sunt cele mai materialiste zodii!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Atentie! Acestea sunt cele mai materialiste zodii!

Leu - Cand are bani putini, vrea sa faca bani multi. Cand are bani multi, vrea sa faca si mai multi. Leul se numara cu siguranta printre zodiile materialiste ale horoscopului european. Este practic si realist, ii place s. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Cele mai ghinioniste zodii in dragoste! Sunt ocolite de adevarata iubire

Cu totii vrem sa fim iubiti, dar exista nativi din unele zodii care ascund suferinte mari, varsa lacrimi amare Dragostea este una dintre cele mai mari fericiri in viata, insa cand vine vorba de.

Care sunt cele mai bune marci auto care-ti ofera cele mai fiabile masini

Care sunt cele mai bune marci auto? Este o intrebare pe care oricare dintre noi am gandit-o. Nimeni nu-ti va oferi un raspuns multumitor, mai ales ca sunt foarte multi producatori si.

HOROSCOP. Cele mai pricepute zodii la facut bani. Sagetatorii par plin de bani, dar cine sunt de fapt maestrii finantelor

Berbec: Adori sa fii independenta din punct de vedere financiar si poti sa faci din castigarea banilor un soi de competitie. In ceea ce priveste cheltuielile, esti ba strangatoare sau chiar zgarcita, ba cheltuiesti.

SONDAJ Spaga si infectiile din spitale - cele mai importante probleme din sistemul sanitar, in opinia romanilor

Spaga si infectiile din spitale sunt cele mai importante probleme din sistemul sanitar, arata un sondaj facut de Biroul de Cercetari Sociale, derulat in perioada 9 - 16 februarie 2019.

TOP Cele mai fiabile masini second-hand, de trei ani vechime, aflate pe piata europeana

Recent aparut, Studiul de Fiabilitate J. Power dezvaluie care sunt cele mai fiabile modele de masini second-hand, vechi de trei ani, aflate pe piata. Cercetarea a fost una masiva si s-a bazat pe declaratiile proprietarilor, in acest sens fiind intervievate mii de persoane.

HOROSCOP. Topul celor mai norocoase zodii

Locul 1 - Leu 23 iulie - 22 august) in acest top al celor mai norocoase zodii, Leii sunt pe locul intai deoarece au noroc cu carul, de aceea uneori nu stiu sa-l aprecieze. Lamentarile nu-si au rostul pentru ca.

Una dintre cele mai mari companii din tehnologie se extinde in Romania. Ce posturi sunt disponibile

Una dintre cele mai mari companii din tehnologie a anuntat ca isi extinde activitatea din Romania, urmand sa angajeze masiv pana in 2021. Recrutari se fac in toata lumea, in principal in Franta, dar si in Germania, Marea Britanie, Olanda,Australia, Asia de Sud-Est, India, SUA si Canada.

Cele mai periculoase alimente pe care le consumi zilnic si-ti scurteaza viata

De cele mai multe ori atunci cand merg la cumparaturi din lipsa de timp sau de informare, romanii nu citesc ce scrie pe eticheta produselor. Astfel, ajung sa puna pe masa alimete ultraprocesate, care nu contin aproape niciun element nutritiv. Printre alimentele care ne pun viata in pericol se numara paine coapta din aluat congelat.

Cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2019

De la Jennifer Lopez si Alex Rodriguez sau Bradley Cooper si Irina Shayk pana la Rami Malek si Lucy Boynton ori Amy Adams si Darren Le Gallo, iata care au fost cele mai frumoase cupluri pe Red Carpet Oscar 2019.

Dancila, dupa ntlnirea de luni cu procurorii: Nu a fost vorba despre o negociere / Au fost discutii deschise pentru a identifica cele mai bune solutii pentru functionarea corecta a sistemului judiciar

Premierul Viorica Dancila le-a cerut, miercuri, tuturor ministrilor ca, inainte sa propuna Guvernului acte normative spre adoptare, sa organizeze din timp consultari cu toate partile interesate, relateaza Agerpres. De asemenea, Dancila a spus ca la intalnirea cu procurorii de luni pe legile justitiei au fost discutii deschise si constructive pentru a identifica cele mai bune solutii pentru functionarea corecta a sistemului judiciar, nu negocieri, pentru ca independenta Justitiei si respectarea drepturilor cetatenilor nu se negociaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )