Libnet.ro
UNICEF

16:30

HOROSCOP weekend 15-17 noiembrie. Gemenii trebuie sa fie atenti la cheltuieli, Varsatorii trebuie sa fie atenti la stres

Antena3 Antena3,
HOROSCOP weekend 15-17 noiembrie. Gemenii trebuie sa fie atenti la cheltuieli, Varsatorii trebuie sa fie atenti la stres

Iata in continuare horoscopul de weekend 15-17 noiembrie 2019. Marti 12 noiembrie a avut loc Luna plina in Taur, o lunatie benefica asa cum se intampla ori de cate ori are loc in aceasta zodie a frumusetii,. continuă pe Antena3

HOROSCOP 12 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Gemenii trebuie sa fie atenti la sanatate. Capricornii se bucura de pasiune

HOROSCOP Camelia Patrascanu a prezentat marti, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 12 noiembrie. Avem multe lucruri de repearat, inclusiv financiar. HOROSCOP Berbec - pot castiga bani pierduti.

HOROSCOP 14 noiembrie, cu Camelia Patrascanu. Taurii risca sa piarda bani. Leii trebuie sa fie atenti la excese

Camelia Patrascanu a prezentat joi,la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 14 noiembrie. Destul de agitata aceasta zi. Luna este in Gemeni si vestile ne pot surprinde, iar altii sunt pe drum si drumul nu e.

HOROSCOP 13 NOIEMBRIE. Scorpionii trebuie sa fie onesti fata de ei insisi, Varsatorii trebuie sa renunte la atasament

Iata horoscopul zilei de azi MIERCURI 13 NOIEMBRIE 2019; suntem sub influenta benefica a Lunii pline in Taur de ieri care va mai tine cel putin o saptamana. E singura Luna plina in Taur din.

HOROSCOP 15 NOIEMBRIE. Leii trebuie sa fie rabdatori, Pestii se simt bine emotional

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 15 NOIEMBRIE 2019; dupa Luna plina in Taur de marti, iata ca Luna continua sa ne ofere influentele sale variate in functie de zodia pe care o traverseaza.

HOROSCOP 15 noiembrie. Leii trebuie sa fie sinceri. Racii isi vor elibera sufletul

Horoscop Berbec. in loc sa te retragi in lumea ta si sa porti o eticheta de inadaptabil, mai bine ai cere ajutor pentru a te putea integra in acel mediu in care nu ai fost primit asa cum ai fi dorit.

HOROSCOP DRAGOSTE 14 NOIEMBRIE. Taurii sunt rasfatati de jumatatile lor, Scorpionii trebuie sa scape de suspiciuni

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 14 noiembrie 2019. Venus, planeta iubirii, aflata in Sagetator, este in cuadratura cu Neptun in Pesti, ceea ce inseamna ca judecata ne.

HOROSCOP DRAGOSTE 15 NOIEMBRIE. Balantele readuc pasiunea in cuplu, Taurii singuri isi gasesc dragostea

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 15 noiembrie 2019. Dupa Luna plina in Taur de marti, iata ca Luna continua sa ne ofere influentele sale variate in functie de zodia.

HOROSCOP DRAGOSTE 13 NOIEMBRIE. Racii au probleme in cuplu, Pestii sunt plini de energie

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, MIERCURI 13 noiembrie 2019. Suntem sub influenta benefica a Lunii pline in Taur de ieri care va mai tine cel putin o saptamana, dar si a.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE. Gemenii au nevoie de liniste, Varsatorii trebuie sa scape de monotonia din cuplu

Berbec. Doua aspecte stau la baza marilor succese, rabdarea si increderea. Daca simti ca-ti lipsesc, invata sa le educi. Fiecare eveniment de pe parcursul acestor planuri au acest.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru zodii 15 noiembrie. Gemenii primesc ceea ce dau, Capricornii sunt canalizati pe actiune

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de VINERI 15 noiembrie 2019 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata. Fecioara Maria, regina tuturor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )